Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!

The Bureau: XCOM Declassified új trailer

A trailer – ami erőteljesen hajaz az Orson Welles által ’38-ban előadott, hatalmas pánikot keltő rádiójátékára –  kiválóan szemlélteti a játék taktikai, és az úgy nevezett “Battle Focus” speciális funkcióját, mely által összehangolt támadást indíthatunk az a besorolatlan aktákban megelevenedő idegenek ellen. Talán találóbb lenne a “XCOM azonosítatlan ellenfél” megnevezés e különleges funkcióra. Így ugyanis harmadik személyben készíthetünk forgatókönyvet, minden a játékban irányított karakterünknek kiadva a helyzetéhez, pozíciójához, és képességeihez legmegfelelőbb parancsokat. Ez talán a legtöbb, amit az XCOM adhat.

Azonban miért ragadnánk le kizárólag ennél az epizódnál?

“Az alternatív 1962-es univerzum, amiben a Bureu-t létrehoztuk, hatalmas és rengeteg történet átélésére alkalmas, az XCOM korai napjaiból.” Állítja Morgan Gray a fejlesztési igazgató. “Nagyon örülünk, hogy a történeteink új perspektívákat nyit a háborús tevékenységek terén, amit a Minerva’s Den DLC tett lehetővé a BioSock 2 számára, hogy egyediség szempontjából valami elragadót alkosson.”

Végre felkészültek, egy új lehetőségre, amennyiben most rendelik meg, kifejezetten egy platformon, és módon. Az első csomag, a Codebreakers nevű kampányküldetés pakk előrendelhetővé válik. Az első DLC csomag már megjelent kizárólag XBOX360-ra, ami túl jó hír, különösen azoknak, akik pc-n szeretnék kipróbálni, de…

Bárhogy is, a The Bureau: XCOM Declassified Augusztus 20-ától válik elérhetővé az államokban, és 23-án nemzetközileg is.

A trailer igen látványos, ne hagyjátok ki!