Ezt olvasod épp:
A Way Out új játékát az EA adja majd ki

A Way Out csapatnak elég jó tapasztalatai vannak az Electronic Arts-szal, és a Hazelight következő játéka már az EA gondozásában jelenik meg.

A Way Out-ot fejlesztő Josef Fares olyan pozitív kapcsolatot épített ki az Electronic Arts-szal, hogy a következő játékot már ők adják ki, valamit a kiadóról kifejezetten jó dolgokat osztott meg.

“Igen, az EA-vel vagyunk,” erősítette meg Fares. “Egyáltalán nem gond, sőt kivételes támogatást nyújtanak. Nem érdekel, milyen kiadóval dolgozok, amíg nem szólnak bele a munkafolyamatba. Tiszteletben tartom a gazdasági részét a dolgoknak, de senki sem baszakodhat a céljaimmal – ez nagyon, nagyon fontos. Ezt az EA is tudja, és kivételes módon támogatnak ebben.”

Fares állítása igen csak szemben áll mindazzal, amit az évek alatt az Electronic Arts-szal kapcsolatban hallottunk, és hogy hány stúdiót lőtt le eddig. Fares viszont már korábban is elmondja, hogy az EA egészen máshogy viselkedik a független fejlesztőkkel, ráadásul átadják a bevétel 100%-át.

Ez is érdekelhet
Ori and the Will of the Wisps

“Nagyon szívesen megosztanék néhány belsős levelezést,” mondta Fares még júniusban. “Szerintem az embereknek leesne az álluk, ha láthatnák, hogyan viselkedik az EA ezekben a levelekben.”

A Hazelight új játékáról amúgy nem osztott meg konkrétumokat, egyedül annyit mondott el, hogy nagyon eltér majd a stúdió korábbi munkájától. A megjelenés viszont még eléggé odébb van, fejlesztés akár három évig is tarthat.

Szerinted?
Gáz
0
Imádom
0
Izgatott
0
Nevetséges
0
Szánalmas
0
Szomorú
0
Tetszik
0
Wow
0
Kommentek Megtekintése (0)

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.

© PIXELKRIPTA VIDEOJÁTÉK MAGAZIN 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA.
Lap Tetejére