Darksiders: Genesis

A Darksiders: Genesis előzményjáték lesz és Stadiára is jön

A Darksiders: Genesis a THQ következő játéka, mely konzolokra, PC-re és a Stadia platformra is megjelenik.

Darksiders: Genesis

Az Apokalipszis Négy Lovasából készült sorozat legújabb tagja, a Darksiders: Genesis az első Darksiders előtt játszódik majd.

A Tanács már a teremtés hajnala óta fenntartja a mindent átjáró egyensúlyt. A Lovasok az ő parancsaikat végrehajtva korlátlan teljhatalomban részesültek.

E hatalomnak azonban súlyos ára van: a Lovasoknak megparancsolták, hogy újdonsült erejüknél fogva írtsák ki fajuk minden tagját.

Háború és Viszály új küldetést kapnak. Lucifer, a démonkirály azon mesterkedik, hogy a pokol mestereit erővel felruházva kibillentse az egyensúlyt.

Háborúnak és Viszálynak el kell pusztítaniuk ezeket a mestereket, információhoz kell jutniuk és meg kell akadályozniuk a démoni összeesküvéstől veszélyeztetett Egyensúly felborulását.

A felülnézetes játékmód nagyon hasonlít a Diablo stílusú akció RPG-kre, és a Genesisben is lesznek fejtörők, boss harcok és temérdek hentelés.

A megjelenésről valószínűleg a jövő heti E3 2019-en beszélnek majd, de PC, PS4, Stadia, Switch, és Xbox One platformokra is várható idén.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
További Hírek
for honor
PC, PS4 és Xbox One platformokon is ingyenesen játszható a hétvégén a For Honor