Ezt olvasod épp:
A Darksiders: Genesis előzményjáték lesz és Stadiára is jön
Darksiders: Genesis

A Darksiders: Genesis a THQ következő játéka, mely konzolokra, PC-re és a Stadia platformra is megjelenik.

Darksiders: Genesis

Az Apokalipszis Négy Lovasából készült sorozat legújabb tagja, a Darksiders: Genesis az első Darksiders előtt játszódik majd.

A Tanács már a teremtés hajnala óta fenntartja a mindent átjáró egyensúlyt. A Lovasok az ő parancsaikat végrehajtva korlátlan teljhatalomban részesültek.

E hatalomnak azonban súlyos ára van: a Lovasoknak megparancsolták, hogy újdonsült erejüknél fogva írtsák ki fajuk minden tagját.

Háború és Viszály új küldetést kapnak. Lucifer, a démonkirály azon mesterkedik, hogy a pokol mestereit erővel felruházva kibillentse az egyensúlyt.

Háborúnak és Viszálynak el kell pusztítaniuk ezeket a mestereket, információhoz kell jutniuk és meg kell akadályozniuk a démoni összeesküvéstől veszélyeztetett Egyensúly felborulását.

Ez is érdekelhet
Darksiders: Genesis

A felülnézetes játékmód nagyon hasonlít a Diablo stílusú akció RPG-kre, és a Genesisben is lesznek fejtörők, boss harcok és temérdek hentelés.

A megjelenésről valószínűleg a jövő heti E3 2019-en beszélnek majd, de PC, PS4, Stadia, Switch, és Xbox One platformokra is várható idén.

Szerinted?
Gáz
0
Imádom
0
Izgatott
0
Nevetséges
0
Szánalmas
0
Szomorú
0
Tetszik
0
Wow
0
Kommentek Megtekintése (0)

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.

© PIXELKRIPTA VIDEOJÁTÉK MAGAZIN 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA.
Lap Tetejére