Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Devil May Cry netflix

Devil May Cry 5 – demó, fegyverek, játszható karakterek

A Devil May Cry 5 egyre közelebb van, így egyre sűrűbben jön az infó, ráadásul mindjárt itt a demó is.

Dante és Nero is játszható karakter lesz, de jön egy új figura is, V. Természetesen visszatérnek a brutális kombók, beteg fegyverek, és a pályákat különféle karakterekkel tolhatjuk le.

Nézzük, mit tudunk eddig a március 8-án polcokra kerülő Devil May Cry 5-ről.

Devil May Cry 5 demó

A következő demó február 7-én indul PlayStation 4 és Xbox One konzolokon.

Devil May Cry 5 előrendelések

A játékot két változatban lehet előrendelni:

Alapváltozat – Amennyiben az alapváltozat digitálisan letölthető formáját választod, úgy az alapjátékhoz jár még alternatív karakter szín és ruházat, és attól függően, hogy PC, PlayStation 4, vagy Xbox One platformot választasz, kapsz még egy háttérképet, vagy PS4 témát, vagy Buster Arm-ot.

A játék fizikai példányához sajnos semmi plusz nem jár.

Deluxe Edition – A Deluxe Edition digitális változatához különleges ruházat jár, és kapsz még 100,000 Red Orbot, valamint hozzájutsz a Deluxe Edition frissítéshez, mely a következőket tartalmazza:

  • Gerbera GP01 Devil Breaker
  • Pasta Breaker
  • Sweet Surrender
  • Mega Buster
  • Battle Track DMC1-4 12TRACKS
  • Alt Style Rank Announcers & Alt Title Calls
  • Live Action Cutscenes
  • Cavaliere R

A játék lemezes verziójához az előbb említett Red Orbok és a Deluxe Edition frissítés jár.

Devil May Cry 5 karakterek

Nero és Dante is visszatér a Devil May Cry 5-ben, de hozzájuk csatlakozik még Lady, Trish és Nico is. Jön egy új játszható karakter is, aki a V nevet kapta, harcmodora pedig hasonló Dante és Nero stílusához.

Néhány pályán meghatározott karakterekkel kell játszanunk, másokon viszont választhatunk két-három karakter közül is. Emiatt sok pálya nyújt tehát nagyobb változatosságot.

Devil May Cry 5 harcrendszer és fegyverek

Amennyiben a szemed előtt a brutális fegyverekkel lenyomható beteg kombók lebegnek, hogy a pálya végén egy szép nagy S rangot láss a képernyőn, úgy a Devil May Cry 5 nem fog cserben hagyni. A harc sima és folyamatos, a fegyverek és képességek pedig pont annyira vadállatok, amilyenre egy DMC játékban számítasz. Persze nem mellesleg csodásan is néz ki 4K-ban.

A játékba bekerül egy The Void névre hallgató gyakorlópálya is, ahol az új játékosok képezhetik magukat és tesztelhetik a rendszert, a veteránok pedig kipróbálhatják az új fegyvereket és a kombókat.

A játékban található fizetőeszköz, a Red Orb segítségével a karaktereket fejleszthetjük, új képességeket vehetünk és mindezek mellett még akkor is segítségünkre lesznek, ha meghalunk, ugyanis ezek használatával ott helyben újjáéledünk és nem kell a checkpointtól újraindulni. Red Orbhoz úgy is juthatunk, ha csak simán játszunk, de ez az egyetlen dolog a játékban, amit valódi pénzért is vásárolhatunk.

V képes három démont idézni maga mellé, akik Shadow, Griffin és Nightmare névre hallgatnak.

Nero nyolc Devil Breakert tud fegyverként használni, de kezébe adhatjuk a Red Queen, Overture, Punch Line, Pasta Breaker és a Mega Man Mega Buster fegyókat is.

Dante a Cavaliere R fegyverrel büntet, a demóban viszont kipróbálhatjuk a csizmát és a kardot is.

Egészen szép közelharci és távolsági arzenálból választhatunk ahhoz, hogy sokáig érdekes és izgalmas élményt nyújtson a játék.

A Devil May Cry 5 március 8-án jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.