Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Diablo: Immortal

A Diablo: Immortal mobiljáték volt a nagy Diablo bejelentés

A BlizzCon 2018-on Diablo Immortal néven új Diablo MMO-t jelentettek be mobil készülékekre.

A Diablo játékok legújabb tagja a Diablo: Immortal, és kizárólag mobil készülékeken lesz elérhető. A játék a Diablo 2: Lord of Destruction és a Diablo 3 kezdete közt játszódik.

A Diablo Immortal egy mmo akció-RPG, ami Android és iOS készülékeken játszható majd a hat karakter,  Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, és Wizard valamelyikét irányítva.

Mindegyikük külön képességekkel rendelkezik és a következő frissítésekben még több játszható osztály várható.

“A Diablo Immortal egy élő, lélegző és folyamatosan fejlődő élményt nyújt, melyben a jövőben  új történet bontakozik ki, és új játszható karakterek, illetve kihívások kerülnek be,” mondta el a Blizzard.

A játékosok a Sanctuary világában találkozhatnak majd a többi démonvadásszal is, fejleszthetik felszereléseiket, illetve újakat készíthetnek, és csoportba verődbe folytathatják kalandozásaikat.

A Diablo Immortalt a Blizzard a NetEase-zel közösen fejlesztik, és sima átmenetet ígérnek a billentyűzet-egér párosról az érintőképernyőkre.

A rajongók részéről a Diablo Immortal már rögtön a bejelentés után keserű visszhangot kapott. Volt, aki a BlizzCon-on élőben tette fel a kérdést, hogy ez most ugye csak egy szezonon kívüli, áprilisi tréfa.

A YouTube-ra felkerült bejelentő videó is nagyon kapja az ívet, a Blizzard konkrétan törölte a videót, majd újra feltette azt, mert a dislike-ok több százezres nagyságban nyomták a párezer darabos kedvelések számát. Az új videó sem áll jobban, a cikk írásának idején 87ezer dislike és 4ezer like-nál jár az arány. A hozzászólásokról ne is beszéljünk.

Nagy valószínűség szerint a fejlesztőcsapatot nem lepi meg a reakció, ugyanis a rajongók a negyedik résztől kezdve, egészen a második rész felújított verzióján keresztül sok mindenre vártak a “nagy” Diablo bejelentés hírének hallatán, de csak kevesen merték viccből felhozni, hogy mobilra szánt Diablót kapunk.

Megtörtént, majd meglátjuk, milyen lesz.

További Hírek
playstation 4, 4.50 firmware update
Külső HDD és egyedi háttér támogatás, illetve frissített felhasználói felület érkezik a 4.50-es PS4 firmware frissítéssel