Ezt olvasod épp:
Egyre több játékos kéri vissza az Anthem árát
Anthem

A PlayStation 4 játékosok közül egyre többen szeretnék visszakapni az Anthem digitális változatáért kifizetett összeget.

Anthem

Az Anthem piacra dobása nem ment túl simán. A megjelenés első napján kiadott 1.03-as frissítés még mindig nem javította mindenkinél a folyamatos játék összeomlást, ami általában azzal jár, hogy a konzol is kikapcsol, elveszti a párosítással a controllerrel és nem is lehet visszakapcsolni, csak ha kihúzzák, majd újra csatlakoztatják a tápkábelt. Ez a probléma jelenleg is fennáll PlayStation 4 és Xbox konzolokon is.

A jelentések azt mondják, hogy a probléma már nagyon ritkán jön elő, azonban a sorozatos pénzvisszafizetési követelések másról árulkodnak. Valószínűleg a Sony is képben van, ugyanis sok játékos sikerrel is járt már.

“A Sony tud az esetről, és kérdés nélkül visszatérítik az Anthemért kifizetett teljes összeget. 5 perc alatt sikerült is elintézni,” mondja u/SoundAndFury87 a Redditen.

A Sony munkatársával folytatott másik beszélgetés szerint, “A játék rosszul működik PS4-en,” és nem akarja, hogy a hibás termék sérülést okozzon a konzolban.

Van ellenpélda is, ugyanis nem mindenkinek sikerült végigvinni a kérelmet.

“Próbáltam beszélni a Sony munkatársakkal, de nem kaptam visszatérítést. Nem mindenkinek sikerül,” mondja u/ka13b a Redditen.

Ez is érdekelhet
Diablo

Volt olyan játékos is, akinek csak annyit mondott a Sony, hogy ne játsszon a játékkal.

Az eset kezd kísértetiesen hasonlítani a No Man’s Sky-hoz, amire példátlan sok visszatérítési kérelem érkezett Steamen és PlayStation 4 konzolon is.

A téma jelen van az EA fórumokon is, de eddig egyetlen EA vagy Bioware komment sem érkezett rá.

Szerinted?
Gáz
0
Imádom
0
Izgatott
0
Nevetséges
0
Szánalmas
0
Szomorú
0
Tetszik
0
Wow
0
Kommentek Megtekintése (0)

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.

© PIXELKRIPTA VIDEOJÁTÉK MAGAZIN 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA.
Lap Tetejére