Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Mortal Shell: The Virtuous Cycle

Ingyen szerezhető be a Mortal Shell következő DLC-je, a The Virtuous Cycle

A Cold Symmetry csapat által fejlesztett Mortal Shell augusztus 18-án kapja meg a következő kiegészítőjét, és ha nem felejted el, ingyen juthatsz hozzá.

Mortal Shell: The Virtuous Cycle

A Mortal Shell következő DLC-je – igencsak ötletesen – egy roguelike játékokból merítő új módot kap, amely segítségével új megközelítést kap Fallgrim.

A játék első évfordulójának alkalmából a Cold Symmetry, és a Mortal Shell kiadója, a Playstack bejelentette, hogy a The Virtuous Cycle DLC a megjelenés napjától számított 5 napon keresztül ingyen szerezhető be. Ez konkrétan azt jelenti, hogy augusztus 18-tól egészen augusztus 23-ig a játék DLC-je minden platformon ingyenes lesz.

Ahhoz, hogy a DLC-t megszerezhesd, meg kell, hogy legyen az alapjáték azon a platformon, amin szeretnéd megszerezni a DLC-t. A DLC a promóciós időszak lejárta után nagyjából 2.500 Ft-nak megfelelő összegért vásárolható meg.

A DLC már kapott egy trailert is, amit alább láthattok:

“A Virtuous Cycle kiegészítő tele van olyan tartalommal, amit a stílus rajongói imádni fognak, és új, egyedi módot kínál arra, hogy megtapasztald a Mortal Shell univerzumát. Alig várjuk, hogy lássuk, mit kezdenek az új és régi játékosok a rogulike játékmóddal, amit ezzel a DLC-vel kapnak,” meséli Kiron Ramdewar, a Playstack PC és konzol részlegének vezetője.

Nem ez az első eset, hogy a kiadó és a fejlesztőcsapat kedveskedik a játékosoknak – az év elején a Mortal Shell next-gen konzolos verzióját szintén ingyen tették elérhetővé.

A Mortal Shell: The Virtuous Cycle augusztus 18-án jelenik meg Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 konzolokra, és PC-re a Steam, Epic Games Store, és GOG.com áruházain keresztül.