Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Assassin's Creed Valhalla

Karácsonykor Anglia sötét korszakába repít minket az Assassin’s Creed Valhalla

Idén ünnepekkor érkezik az Assasin’s Creed Valhalla, melyben férfi, vagy női viking főhőst választhatunk majd.

Az Assassin’s Creed Valhalla középpontjában Eivor, egy Viking hódító áll, akivel Anglia sötét középkorában fedezhetjük fel a nyílt világot.

Játszhatunk női, vagy férfi karakter bőrébe bújva is, és személyre szabhatjuk a frizurát, tetkóinkat, harci festéseket és még a viking hajónkat is.

Az új részben új játékmechanikai elemek jönnek, mint a hódítás, saját település, “képességek létrehozása” és befolyásunk kiterjesztése.

A döntéseink kihatással lesznek a játékmenetre is.

Assassin's Creed Valhalla Raid

A játék három kiadásban jelenik majd meg: Gold, Ultimate és Gyűjtői Kiadás.

  • A Gold Edition tartalmazza az alapjátékot és a Season Pass-t is.
  • Az Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot, a Season Pass-t, illetve az Ultimate Csomagot, melyben egy Berserker felszerelés csomag, Berserker telepes csomag, Berserker hajó csomag és a fegyverek, illetve felszerelésünk fejlesztéséhez szükséges rúnák foglaltatnak benne.
  • A Gyűjtői Kiadás tartalmazza az alapjátékot, a Season Pass-t, illetve az Ultimate Csomagot, valamint Eivor és Drakkarjának 30 cm magas replikáját, egy gyűjtői dobozt, egyedi grafikával ellátott acéldobozt, számozott hitelesítő okiratot, Eivor és varja 5cm magas szobrát és zenei anyagot tartalmaz. A Gyűjtői Kiadás kizárólag az Ubisoft Áruházban érhető el.

Az előrendelők egy külön küldetést is kapnak.

Az Assassin’s Creed Valhalla 2020. ünnepekkor jelenik meg Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, és Windows PC platformokra. PC-n elérhető lesz az Epic Games Áruházból és az Ubisoft Áruházból is.

A játék elérhető lesz az Ubisoft előfizetéses szolgáltatása, a Uplay+ alatt is.