Ezt olvasod épp:
Korai hozzáférésben már elérhető a Dying Light: Bad Blood a Steamen
Dying Light: Bad Blood

A Dying Light: Bad Blood lett a Techland válasza a battle royale hájpra, és mostantól korai hozzáférésben elérhetővé is vált PC-re a Steamen keresztül.

Dying Light: Bad Blood

A battle royale játékelemekkel teletűzdelt játékot tehát a Dying Light univerzumban helyezték el, és egyszerre tartalmaz PvP, illetve PvE részeket is. A fertőzöttekkel teli városba 12 játékost dobnak össze, és a végén, csak egy menekülhet meg.

A játékosoknak gyűjtögetniük kell, hogy aztán fegyvereket készítsenek és zombikat öljenek, amivel szintet lépnek. A manőverezéshez az alapjátékban csodásan megoldott parkőr képességeinket vethetjük latba.

A Dying Light: Bad Blood egyelőre egyetlen, founder’s pack változatban érhető el 19,99 eurós áron.

A Founder’s Pack megvásárlásával a teljes játék megjelenésénél már korábban játszhatunk, illetve több, exkluzív, játékban felhasználható jutalmat is kapunk.

Ez is érdekelhet
Doom Eternal

Az árba beletartozik továbbá, hogy kapunk játékban felhasználható fizetőeszközt, valamint miénk lesz a Founder’s Pass is. Utóbbi birtokában a korai hozzáférés indulása után 3 hónapon át megnő a Legendary kinézetek megtalálásának esélye.

A következő hónapokban folyamatosan érkezik majd ingyenes tartalmi frissítés, ami új tárgyakat, karaktereket, pályákat, stb. jelentenek.

Szerinted?
Gáz
0
Imádom
0
Izgatott
0
Nevetséges
0
Szánalmas
0
Szomorú
0
Tetszik
0
Wow
0
Kommentek Megtekintése (0)

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.

© PIXELKRIPTA VIDEOJÁTÉK MAGAZIN 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA.
Lap Tetejére