Ezt olvasod épp:
Korai hozzáférésben már elérhető a Dying Light: Bad Blood a Steamen
Dying Light: Bad Blood

A Dying Light: Bad Blood lett a Techland válasza a battle royale hájpra, és mostantól korai hozzáférésben elérhetővé is vált PC-re a Steamen keresztül.

Dying Light: Bad Blood

A battle royale játékelemekkel teletűzdelt játékot tehát a Dying Light univerzumban helyezték el, és egyszerre tartalmaz PvP, illetve PvE részeket is. A fertőzöttekkel teli városba 12 játékost dobnak össze, és a végén, csak egy menekülhet meg.

A játékosoknak gyűjtögetniük kell, hogy aztán fegyvereket készítsenek és zombikat öljenek, amivel szintet lépnek. A manőverezéshez az alapjátékban csodásan megoldott parkőr képességeinket vethetjük latba.

A Dying Light: Bad Blood egyelőre egyetlen, founder’s pack változatban érhető el 19,99 eurós áron.

A Founder’s Pack megvásárlásával a teljes játék megjelenésénél már korábban játszhatunk, illetve több, exkluzív, játékban felhasználható jutalmat is kapunk.

Ez is érdekelhet
Star Wars Jedi: The Fallen Order

Az árba beletartozik továbbá, hogy kapunk játékban felhasználható fizetőeszközt, valamint miénk lesz a Founder’s Pass is. Utóbbi birtokában a korai hozzáférés indulása után 3 hónapon át megnő a Legendary kinézetek megtalálásának esélye.

A következő hónapokban folyamatosan érkezik majd ingyenes tartalmi frissítés, ami új tárgyakat, karaktereket, pályákat, stb. jelentenek.

Szerinted?
Gáz
0
Imádom
0
Izgatott
0
Nevetséges
0
Szánalmas
0
Szomorú
0
Tetszik
0
Wow
0
Kommentek Megtekintése (0)

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.

© PIXELKRIPTA VIDEOJÁTÉK MAGAZIN 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA.
Lap Tetejére