Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Ghost of Tsushima világa

Hagyd, hogy “a sziget vezessen téged” a Ghost of Tsushimában

A State of Play új részében meséltek a fejlesztők arról, hogyan tervezték alapjaiban úgy a Ghost of Tsushimát, hogy a “sziget vezessen téged.”

Ghost of Tsushima világa

Alább látható a teljes Ghost of Tsushima trailer, melyben 18 percen keresztül mesélnek a harcrendszerről, karakter módosításról, felfedezésről, stb. A felfedezést például úgy tervezték, hogy észrevétlenül tudjon minket vezetni a játéko a hatalmas, nyílt világban.

A Ghost of Tsushimában a “sziget vezessen téged” kifejezés azt jelenti, hogy a szél megmutatja a helyes irányt, egy furán kinéző fa érdekes helyszínt jelölhet, egy madár röptét követve segítségre szoruló karakterbe botolhatunk és a magasba szálló füst is jelenthet valamit. Azt is megtudtuk, hogy a rókák a barátaink, és nagyon hasznos részei a játéknak.

A játékmenetből részletes betekintést kapunk a harcrendszerbe is, ahol harcolhatunk a kódex szerint élő szamurájként, vagy aljas Ghostként is.

A játékot fejlesztő Sucker Punch eredetileg júniusra tervezte a megjelenést, de a koronavírus keresztbe húzta számításait. Emiatt csak július 17-én kaparinthatjuk meg a játékot.