Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Werewolf: The Apocalypse – Earthblood trailer

Új trailert kapott a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood új trailert kapott.

A World of Darkness sötét világában nem szeretik a rövid játékcímeket, és a Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2 után hamarosan új infókat kapunk a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood című játékról is.

A tavaly bemutatott Werewolf: The Apocalypse – Earthblood tehát ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Vampire, csak vámpír helyett ezúttal vérfarkast alakítunk majd.

A játékban Cahal bőrébe bújhatunk majd, aki egy Garou. Cahal, miután elveszti önuralmát dühe felett önkényes számüzetésbe vonul. A düh ugyanis, ha nem tudják kordában tartani, nem csak erősség, hanem gyengeség is.

Itt a történet:

Gaia, a földanya haldoklik. Az emberiség féktelen éhsége miatt nem tud többé harcolni a Wyrm ellen, aki a kozmikus elmúlás és pusztítás ereje. Az Endron nevű cégóriás mélyén életre keltett Wyrm szolgák a hanyatló természeten lakmároznak.

Gaia néha védelmezője, Cahal úgy dönt, önkényes számüzetésbe vonul, miután elveszti az irányítást a Düh felett. Eltünt lánya utána kutatva, Cahal rájön, hogy egykori falkája veszélyben van, és úgy dönt, segít rajtuk.

A bosszúvágy és vérszomj által hajtott hadjáratában, Cahal jelentős szerepet játszik a Garou és az Endron közt dúló háborúban.

A játékban átalakulhatunk farkassá, és Crinosszá is, és mind a három formánkat be kell vetnünk, hogy megbüntessünk mindenkit, aki megfertőzi Gaiat.

Minden alaknak megvan a maga előnye. Farkas formában észrevétlenül haladhatunk, ember formában kapcsoaltba léphetünk másokkal, Crinos formában pedig “szabadjára engedhetjük féktelen haragunkat, hogy darabokra szaggassuk az ellenfelet.”

A Cyanide Studio által fejlesztés alatt álló Werewolf: The Apocalypse – Earthblood PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokra jelenik meg még idén. PC játékosok, a trailer végén látható információ alapján, határozott ideig valószínűleg csak Epic platformon érhetik majd el a játékot.

A játékról bővebb információ – és remélhetőleg játékmenet – júliusban várható.