Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Origin Steam

Az EA a Star Wars: Jedi Fallen Orderrel visszatér a Steam-re

Az Electronic Arts bejelentette, hogy visszatér a Steam platformra, ami azt jelenti, hogy a Star Wars: Jedi Fallen Order már ott is elérhető lesz.

Origin SteamA Steammel kötött partnerkapcsolat november 15-én indul a Star Wars: Jedi Fallen Order megjelenésével, ami már elő is rendelhető a Valve piacán.

A cég azt is közölte, hogy jövő tavasztól az EA Access szolgáltatás is elérhetővé válik a Steamen. Az Origin és Steam játékosok közösen játszhatnak majd. Az EA Access díja megegyezik majd a konzolos és Origin PC-s árakkal. Ahhoz viszont, hogy a Steamen játssz EA játékokkal mindenképp telepítve kell, hogy legyen az Origin app.

Az EA még 2011-ben vonult ki a Steamről, mikor elindította a saját platformját, az Origint. Bár az Origin jól szerepel, a cég úgy véli, hogy a játékosok egységesítése szempontjából jó választás lehet visszatérni a Steam platformra.

“Rengeteg játékszolgáltatás lépett a piacra azóta, mióta kivontuk a játékainkat a Steamről. Azt hihetnék sokan, hogy ez jó a játékosoknak, szerintünk sok esetben viszont ennek pont az ellenkezője igaz,” mondta el az EA fő vezérigazgatója, Mike Blank.

Az elkövetkező hónapokban a Steam felhasználók olyan játékokhoz kapnak hozzáférést, mint a The Sims 4, vagy az Unravel 2. Az olyan többszemélyes játékok, mint az Apex Legends, FIFA 20, és a Battlefield 5 valamikor az év vége felé válnak elérhetővé.