Google Stadia Controller

A Google lerántotta a leplet az új Stadia kontrollerről

A Google bemutatta a Stadia kontrollert.

Google Stadia Controller

A Stadia Controllerrel képesek lehetünk bármilyen eszközön játszani a Stadia-képes játékokat.

A Stadia közvetlenül a WiFi-n keresztül futtatott játék adatközpontjához csatlakozik. Nem a helyi eszközökkel kommunikál, hanem a játékmenetre emlékszik, mindegy milyen eszközön játszunk azzal. Így tudjuk a játékokat ott folytatni, ahol abbahagytuk azt, bármilyen eszközön, ugyanazzal a kontrollerrel.

A Stadia Controller a szokványos előlappal, ravaszokkal és gombokkal rendelkezik. A kialakítás a DualShock 4-re hajaz, az analóg karok elrendezése pedig Xbox-szerű.

A Google Stadia stream platform “öt másodperc” alatt elindít egy játékot, amihez csak annyi kell, hogy egy YouTube linkre kattintsunk.

Két egyedi gomb is van rajta. A Share gomb elmenti a játékmenetet mások számára a YouTube-on, míg a Google Assistant gomb egy beépített mikrofont aktivál, amely összekapcsolja a játékost a Google Assistant szolgáltatással.

Amennyiben a játék támogatja, bárki, aki a kontrollert használja segítséget kérhet a Google Assistanttól, hogy hogyan lehet egy bizonyos játék nagyobb kihívást rejtő részén átjutni.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
További Hírek
Ilyen grafikai és irányítás beállítások lesznek a Dark Souls 2 PC verziójában