Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
zelda-breath-of-the-wild

Szemet gyönyörködtető Legend of Zelda enciklopédia érkezik nyáron

Újabb csodával készül a Nintendo a Legend of Zelda rajongók számára.

Bár a Zelda játékokra sokan csak úgy gondolnak, mint a Nintendo egyik sikersorozata, nem árt tudni, hogy egész szép kis könyv sorozattá nőtte ki magát. Az első a Hyrule Historia volt a neves Dark Horse kiadó gondozásában, melyet az Art & Artifacts követett, mely az egész sorozatból merítve tartalmazott képeket és promóanyagokat.

A “Goddess Trilogy” néven futó sorozat záródarabját, a Zelda Encyclopedia-t szintén a Dark Horse szállítja, és ahogy elnézzük a képeket, megérte várni.

A The Legend of Zelda Encyclopedia egy 328 oldalas szörnyeteg, és a játéksorozat teljes anyagát magába foglalja. Míg a Hyrule Historia a történelemre koncentrált, addig ez a könyv bemutatja az összes szörnyet, bájitalt és tárgyat, amit a játékokban fel lehet lelni. Az enciklopédia kitér a Zelda részek helyszíneire és kultúráira, részletezi egyes karakterek kapcsolatát, és további meghökkentően részletes dolgokat is.

A könyvnek két kiadása lesz. Egy kék borítással rendelkező alap, ami nagyából 9.000,- Ft-nak megfelelő összegért, valamint egy NES kazetta borítós, ami kb. 17.000,- Ft-os áron érhető majd el. Hogy nálunk egyáltalán beszerezhető lesz-e kényelmes módon, arról megkérdeztük a Nintendót. További részletekről később számolunk majd be.

Aki nem akar magyarországi verzióra várni, az a 2018. június 19-én megjelenő enciklopédiát már előrendelheti.