Ezt olvasod épp:
Semmi komolyat nem tervez a Blizzard 2019-re
World of Warcraft: Classic

Az Activision közölte, hogy a Blizzard nem ad ki nagyobb játékot 2019-ben.

Warcraft 3: Reforged

A rekordbevételek ellenére több száz fős elbocsájtást megugró Activision, az éves pénzügyi jelentés közben tért ki a Blizzardra, és annak 2019-es terveire.

Arra figyelmeztettek, hogy a Blizzard pénzügyi teljesítményére hatással lesz, hogy a fejlesztőcég semmilyen nagy dobással nem készül idén. 2019-ben nincs új World of Warcraft kiegészítő, és új Diablo játékra se számítson senki.

Nyilvánvaló okokból a jelentés nem tér ki minden egyes Blizzard címre, de azt tudjuk, hogy a World of Warcraft Classic nyáron érkezik, illetve a Warcraft 3: Reforged is valamikor az év vége felé várható. A korábbiak alapján az is valószínű, hogy lesz Hearthstone kiegészítő és új Overwatch tartalom is.

Az viszont fura, hogy az Activision ezeket tényleg nem tartja annyira számottevőnek, hogy egyáltalán említést tegyen róluk.

Viszont kiderült egy számunkra fontos infó is: a Blizzard jelenleg akkora fejlesztői támogatást kap, hogy a játékaik nagyobb rendszerességgel láthatják meg a napvilágot. Ez jó hír, hiszen a Blizzard híres kivételesen hosszú ideig tartó fejlesztéseikről.

Ez is érdekelhet
Diablo

Kitértek arra is, hogy egyszerre több Diablo projekt is fejlesztés alatt áll, amiből egyelőre egyetlen egyről hullott le a lepel, a Blizzcon-on bejelentett Diablo Immortalról. Azt is megtudtuk, hogy a Diablo csapat idén jelentős bővítésen esik át.

De mindebből mi nem sokat látunk majd, és idén még az is lehet, hogy bejelentést, vagy trailert sem.

Szerinted?
Gáz
0
Imádom
0
Izgatott
0
Nevetséges
0
Szánalmas
0
Szomorú
0
Tetszik
0
Wow
0
Kommentek Megtekintése (0)

Szólj hozzá

Az email címed nem lesz közzétéve.

© PIXELKRIPTA VIDEOJÁTÉK MAGAZIN 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA.
Lap Tetejére