The Last of Us 2 PlayStation 4 bundle
Limited Edition The Last of Us Part II PS4 Pro Bundle

The Last of Us Part 2 PlayStation 4 Pro csomag érkezik júniusban

A Sony egyedi tervezésű játékkonzollal ünnepli a sikervárományos The Last of Us 2 megjelenését.

The Last of Us 2 PlayStation 4 bundle
Korlátozott Kiadású The Last of Us Part II PS4 Pro Bundle

Mindössze egy hónap múlva a játékosok ismét Ellie bőrébe bújhatnak a közönségkedvenc The Last of Us második epizódjában, mely 2020. június 19-én érkezik. Ennek kapcsán a Sony bejelentette, hogy különleges, The Last of Us Part II témájú, korlátozott példányszámban elérhető PlayStation 4 Pro limitált csomaggal kedveskedik a rajongóknak, mely a megjelenés napjától lesz elérhető a kiválasztott kereskedőknél.

A csomagban egy testreszabott matt felületű PS4 Pro konzol található, melyen gravírozva megtalálható Ellie tetoválása, továbbá egy limitált kiadású DualShock 4 vezeték nélküli kontroller, a The Last of Us Part II dobozos kiadása, és egy digitális tartalmak (pl. dinamikus témák, avatarok) eléréséhez szükséges aktiváló kód is. A limitált kiadású Dualshock 4 vezeték nélküli kontroller – korlátozott darabszámban – különálló kiegészítőként is megvásárolható lesz a kiválasztott viszonteladóknál.

The Last of Us 2 PlayStation 4 kontroller

„Amikor bejelentettük a The Last of Us második részét, nem gondoltuk, hogy a rajongóknak ennyire tetszeni fog Ellie tetoválása. Egy nap alatt rengeteg játékost inspirált a közösségi média felületein, és a rajongók még hetekkel később is újabb képeket osztottak meg tetoválásaikról” – nyilatkozta John Sweeney, a Naughty Dog művészeti igazgatója a limitált kiadású konzol inspirációjával kapcsolatban. „A végeredmény egy valóban különleges kialakítás, amely tiszteleg rajongóink hűsége előtt, és magunk is rendkívül büszkék vagyunk rá!”

Ezen felül a játék megjelenése kapcsán a Sony limitált példányszámban szintén elérhetővé teszi a limitált kiadású fekete fényezésű aranyozott vezeték nélküli headsetet, amelyen megtalálható a játék logója, és Ellie tetoválása. A headsetet a kiválasztott viszonteladók forgalmazzák a The Last of Us Part II megjelenésének napjától, korlátozott mennyiségben.

The Last of Us 2 headset
Limited Edition The Last of Us Part II Gold Wireless Headset
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
További Hírek
twitch prime
Ingyen játékok járnak majd a Twitch Prime előfizetéshez