Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
The Last of Us 2 PlayStation 4 bundle
Limited Edition The Last of Us Part II PS4 Pro Bundle

The Last of Us Part 2 PlayStation 4 Pro csomag érkezik júniusban

A Sony egyedi tervezésű játékkonzollal ünnepli a sikervárományos The Last of Us 2 megjelenését.

The Last of Us 2 PlayStation 4 bundle
Korlátozott Kiadású The Last of Us Part II PS4 Pro Bundle

Mindössze egy hónap múlva a játékosok ismét Ellie bőrébe bújhatnak a közönségkedvenc The Last of Us második epizódjában, mely 2020. június 19-én érkezik. Ennek kapcsán a Sony bejelentette, hogy különleges, The Last of Us Part II témájú, korlátozott példányszámban elérhető PlayStation 4 Pro limitált csomaggal kedveskedik a rajongóknak, mely a megjelenés napjától lesz elérhető a kiválasztott kereskedőknél.

A csomagban egy testreszabott matt felületű PS4 Pro konzol található, melyen gravírozva megtalálható Ellie tetoválása, továbbá egy limitált kiadású DualShock 4 vezeték nélküli kontroller, a The Last of Us Part II dobozos kiadása, és egy digitális tartalmak (pl. dinamikus témák, avatarok) eléréséhez szükséges aktiváló kód is. A limitált kiadású Dualshock 4 vezeték nélküli kontroller – korlátozott darabszámban – különálló kiegészítőként is megvásárolható lesz a kiválasztott viszonteladóknál.

The Last of Us 2 PlayStation 4 kontroller

„Amikor bejelentettük a The Last of Us második részét, nem gondoltuk, hogy a rajongóknak ennyire tetszeni fog Ellie tetoválása. Egy nap alatt rengeteg játékost inspirált a közösségi média felületein, és a rajongók még hetekkel később is újabb képeket osztottak meg tetoválásaikról” – nyilatkozta John Sweeney, a Naughty Dog művészeti igazgatója a limitált kiadású konzol inspirációjával kapcsolatban. „A végeredmény egy valóban különleges kialakítás, amely tiszteleg rajongóink hűsége előtt, és magunk is rendkívül büszkék vagyunk rá!”

Ezen felül a játék megjelenése kapcsán a Sony limitált példányszámban szintén elérhetővé teszi a limitált kiadású fekete fényezésű aranyozott vezeték nélküli headsetet, amelyen megtalálható a játék logója, és Ellie tetoválása. A headsetet a kiválasztott viszonteladók forgalmazzák a The Last of Us Part II megjelenésének napjától, korlátozott mennyiségben.

The Last of Us 2 headset
Limited Edition The Last of Us Part II Gold Wireless Headset