Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!

Jay Wilson elnézést kért a Facebook-os kirohanásáért

A Diablo 3 főnök, Jay Wilson nyilvános bocsánatkérést tett közzé a játékot érő kritikára tett dühkitörése maitt.

Nemrég megjegyzést tettem a Facebookon Dave Brevik szavaira. Tisztázni szeretném, hogy rettentően sajnálom, amit mondtam. Nagyobbra tartom magam, mint hogy ilyen meggondolatlanul fejezzem ki magam és ennyire tiszteletlenül beszéljek egy olyan kiváló fejlesztőről, mint Dave, akit nagyobb megbecsülést érdemel,” mondta Wilson a Battle.net fórumokon.

Amit mondtam, mérgemben mondtam, mert meg akartam védeni a csapatot és a játékot. Az emberek mondhatnak bármit rólam, de nem veszem könnyen, ha valaki lenézi a Diablo III csapat elkötelezettségét és szenvedélyét.

Dave fantasztikus. A Diablo és Diablo II címekkel két olyan játékot teremtett, melyek rám is nagy hatással voltak, mint fejlesztő. Tiszteletben tartom a Diablo-ról fenn álló nézeteit, de ahogyan ő is mondta az interjúban, a Diablo III csapat a mi nézeteinket követte. Hiszünk a Diablo-ban és hosszú évek fejlesztése kellett ahhoz, hogy létrejöhessen.”

Wilson ezután tovább magyarázta a Diablo 3 csapat képességeit, hogy megvédje őket a kritikáktól, és megígérte, hogy a jövőbeni fejlesztések eleget tesznek majd a rajongók elvárásainak.

Brevik a múlt héten adott interjúban kritizálta a Diablo 3 csapat nézeteit és sajnálatát fejezte ki a Blizzard North bezárását illetően. A Blizzard főnököknek ez nem igazán nyerte el a tetszését, majd Jay Wilson egy “Fuck that loser” Facebook kommenttel reagált. Ezt bár gyorsan törölte, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy ki ne szivárogjon.

További Hírek
nier automata
Elkészült a Nier Automata