Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
octopath traveler

Jó értékeléseket kapott az Octopath Traveler jRPG

Kedden jelenik meg az Octopath Traveler a Nintendo Switchre, így a mai naptól már elérhetőek a játék értékelései.

octopath traveler

A július 13-án megjelenő körökre osztott RPG-t a Square Enix és az Acquire jóvoltából láthatjuk a Nintendo Switch konzolján.

Az Osterra világában játszódó Octopath Traveler nyolc irányítható karaktert rejt, akiknek külön képességei és saját története van, melynek kihatása van a játék későbbi kimenetelére.  Az RPG harcrendszere körökre osztott, melyben a harc során összegyűjtött pontokat költhetjük el képességek erősítésére, támadáskombinációkra, gyógyításra, stb.

Mindegyik karakternek van egy elsődleges munkaköre, de a játékosok beállíthatnak harci munkaköröket. Ezek meghatározzák, hogyan néz ki a karakter, mire képes a harcok során, és az erre a munkakörre jellemző képességekeit fejlesztheti. A harci munkakörök a következőkből kerülhetnek ki: Apothecary, Cleric, Dancer, Hunter, Merchant, Scholar, Thief, and Warrior

Ezeken kívül létezik négy titkos munkakör is: Augur, Enchanter, Rune Lord, és Warlord. Ezek mind erőteljes képességeket rejtenek, azonban ezek elsajátításához szükség lesz “megfelelő erőre.”

A játék előrehaladtával elérhetővé válik csapaton belüli beszélgetés opció, és a karakterek, illetve a napszak is kihatással lesznek a beszélgetésekre. A játékosok megtudhatják azt is, hogy a csapattagoknak mi a véleményük az addig megtett útról, illetve az azon történt eseményekről.

A Nintendo eShop-on keresztül elérhető egy három órás demó, melyben a játékosok mind a nyolc karakter közül választhatnak.

Az Octopath Traveler Nintendo Switch konzolra jelenik meg július 13-án.

Octopath Traveler értékelések

További Hírek
The Last of Us Part 2
A The Last of Us Part 2 szerepel a State of Play új részében