Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Sea of Thieves Dark Relics

A Dark Relics frissítés után a Sea of Thievesbe havonta érkezik majd új tartalom

Nincs vége a csontvázak hadának, sőt, egyre gyakrabban látogatnak majd meg minket a Sea of Thieves új frissítése után, mely a Dark Relics nevet kapta.

Sötét fellegek lepik el a Sea of Thieves egét, miközben a csontik a Sötét Relikviáktól próbálják megszabadítani az Order of Soulst.

Dark Relics a neve a Sea of Thieves új frissítésének. Innentől kezdve minden hónap második szerdáján új tengeri kalandok érkeznek majd a játékba.

Ide tartoznak az új Voyage-k, különleges tevékenységek, vagy kinézetek.

Sea of Thieves Dark RelicsA Dark Relics három új kalandot kínál, de egy veszedelmes, Devil’s Roar-ba vezető úttal bővül a Pirate Legends sorozat is.

Az elátkozott tárgyakon és világító koponyákon kívül azonban más is vár a kalózokra. A hét tenger minden szegletén találhatók elsüllyedt hajók. Elázott kabinjaikban egy új ládát, a Reaper’s Chestet találhatjátok.  Leadni e ládákat nem lesz egyszerű, ugyanis amint hozzánk került, a térképen végig jelölve leszünk a többi játékos számára. Nagy valószínűséggel harc vár arra, akinél e láda van.

Ezen kívül számos javítás és fejlesztés is bekerült a játékba. A legfontosabb, hogy egy új, ritka csónak is a tengerek vízeire került, amely szigonypuskát kapott. Irány wakeboardozni.

A Dark Relics által a játékba került frissítésekről a hivatalos oldalon olvashattok.