Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
The Lord of the Rings: Gollum

Osonkodós játékmenet mutatja be a The Lord of the Rings: Gollum világát

A Deadalic Entertainment mutatott egy kis The Lord of the Rings: Gollum játékmenetet.

A The Lord of the Rings: Gollumban a Prince of Persiához hasonló falmászós, parkőrös megoldásokkal kell túljárnunk ellenfeleink eszén, meséli a játékot fejlesztő Daedalic Entertainment.

Bár a játék alapját nem a harc adja, orvul azért meggyilkolhatunk ellenfeleket. Ettől függetlenül főhősünk ereje annak ravaszságából ered, nem pedig a harcolásból.

Ehhez dobálhatunk majd tárgyakat, és lesznek különleges képességeink is. Hozzánk verődnek majd “különleges szövetségesek” is, akikből lesz akinek csak kis, de lesz akinek elég nagy szerepe lesz a történet alakulásában.

Attól függően, hogy Smeagol, vagy Gollum karaktereként játszunk, döntéseinknek kihatása lesz a játék folyamára.

A játék egyébként a Gyűrűk Ura végkifejletének történései előtt játszódik, valamikor a Gyűrű Szövetségével párhuzamosan, amikor is Gollum megpróbál elmenekülni Mordor Sötét Tornyának tömlőcéből.

“Néhány pálya teljes mértékben nyitott, minden dimenzióban, és szabadon felfedezhető, míg más szint inkább lineáris, de ezek között is található olyan, melyek alternatív útvonalakat kínálnak, ahol a játékos eldöntheti, hogy a rizikósabb utat választja, vagy inkább végig osonva halad.”

Ahogy azt a Daedalic Entertainment már korábban jelezte, a játékosok ne számítsanak arra, hogy párhuzamot vonhatnak majd a Peter Jackson filmekkel. Ehelyett, a játékot inkább J.R.R. Tolkien saját rajzai inspirálták, azonban a stúdió gondolt azokra is, akik a világot csak a filmekből ismerik.

A történetvezérelt kalandjáték valamikor jövőre érkezik és egyelőre PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokra jelentették be.