Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!

Descent of Dragons néven jön a Hearthstone következő kiegészítője

December 10-én érkezik a következő Hearthstone kiegészítő, a Descent of Dragons.

A 135 lapból álló következő Hearthstone kiegészítőt a BlizzCon 2019-en jelentették be.

A Descent of Dragons zárja majd az egy éve tartó Sárkány Éve küldetéssorozatot, mely során átalakulhatunk Galakronddá, a sárkányok atyjává.

A Sárkány Éve a Rise of Shadowsszal kezdődött, ahol a játékosok megismerhették az Archvillain Rafaam által irányított League of E.V.I.L-t.

Az E.V.I.L. az új kiegészítőben Galakrond feltámasztásával hoz fenyegetést egész Azerothra. Galakrond öt új Hero kártya formájában különböző alakokban lesz majd játszható. A kártyák az öt E.V.I.L. karakterosztálynak érhető el: Priest, Rogue, Shaman, Warlock, és Warrior.

A Descent of Dragons megjelenésekor a Hearthstoneba bejelentkező játékosok ingyen megkapják Galakrond mind az öt Hero kártyáját.

A Descent of Dragonsban az Invoke kulcsszóval bővül a Hearhstone. Ez a kulcsszó kapcsolja be Galakrond Hero erejét. Többször is használható a kulcsszó, és minden egyes aktiváláskor egyre erősebb alakot vesz fel a sárkány.

Új mellékküldetések is jönnek, melyek során számos korai játék célokat tudunk elvégezni.

A megjelenésig a játékosok két különböző verziót vásárolhatnak meg: egy 60 csomagos változatot, amiben a kiegészítőből származó Legendary kártyát és egy Shattering kártya hátoldalt kapnak a játékosok.

A 100 csomagos mega változat az előbbi dolgokon kívül egy új Warrior Hőst, Deathwinget is tartalmazza.

Jön a Hearthstone: Battlegrounds

Hearthstone: BattlegroundsUgyancsak a BlizzCon 2019-on jelentették be a Hearthstone: Battlegrounds-ot. Az ingyenes játékmódban nyolc játékot vív automatizált csatákat 24 egyedi Hőssel. A játékosok lényeket adnak a játékhoz, stratégiailag elhelyezi őket, majd végignézi a csata kimenetelét.

A Hearthstone: Battlegrounds-ban nem kell paklikat csinálni, vagy kártyákat gyűjteni.

A november 12-i béta teszt mindenki számára elérhető lesz. A teljes játékmód a Descent of Dragons megjelenésekor válik elérhetővé.