Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!

Már 6,3 millióan játszanak a Diablo III-mal

A Blizzard bejelentette, hogy három és fél millió példányt adtak el a Diablo III-ból a május 15-i megjelenés utáni egy napban. Ezen felül 1,2 millióan szerezték meg a WoW-os éves előfizetési akció keretein belül és a megjelenés utáni egy hétben pedig további 1,6 millióan vették meg, tehát jelenleg nem kevesebb, mint 6,3 milliónál járnak.

Ezzel a Diablo III minden idők leggyorsabban fogyó PC játéka lett. Ezeket a számokat látva már érthető, miért gyűlt meg a bajuk a játékkal Battle.net szervereinek, hiszen mégiscsak 4,7 millióan próbáltak bejelentkezni szinte egyszerre. /Érteni érthető, csak nem érdekel, mikor meghal a hc karakterem a lag miatt :D… stickerey/

Ez a Blizzard első játéka a 2010-es World of Warcraft: Cataclysm óta, amiből 3,3 milliót adtak el az első nap folyamán, a szintén 2010-es StarCraft II: Wings of Liberty-ből pedig 1 millió példány kelt el 24 óra alatt. Ha szeretnétek többet megtudni magáról a játékról, ajánlom figyelmetekbe bemutató videó sorozatunk első részét, amit itt nézhettek meg.

További Hírek
Anthem
2019 Legjobban Várt Játékai