Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
World of Wacraft Burning Crusade Classic

A Burning Crusade kiegészítővel bővül a World of Warcraft Classic élmény

A Blizzard A Blizzconline-on jelentette be, hogy érkezik a World of Warcraft: Burning Crusade Classic.

A World of Warcraft: Burning Crusade Classic idén lesz játszható, és szakaszosan kerül majd bevezetésre.

Az eredetileg még 2007. januárjában megjelenő The Burning Crusade keretein belül a játékosok Outlandre utaznak, hogy megállítsák a Lángoló Légiót. Idén tehát újra beléphetünk az eredeti Hellfire Peninsulára, hátha ismét lesokkol, mikor először meglátjuk a hatalmas Fel Reavereket.

Ebben a kiegészítőben debütált a Blood Elf faj a horda, illetve a Dreanei faj az alliance frakció részére, így a jelenleg classic természetesen ezekkel a fajokkal is ki lesznek egészítve.

Szintén ebben a kiegészítőben jött be a játékba a PvP Arena, a Jewelcrafting szakma, a repülő mountok (brutális repu farmért cserébe a menő sárkány mount), illetve az Aldor és a Scryers frakciók a kiegészítő fővárosában, Shattrathban.

A kiegészítő megjelenése előtt a játékosok kiválaszhatják, hogy szeretnék-e a karakterüket átvinni a Burning Crusade korszakba, vagy maradnak az eredeti, Classic szervereken.

Csak úgy, mint a WoW Classic esetében, minden World of Warcraft előfizető hozzáférést a Burning Crusade Classichoz, minden további költség nélkül.