Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
World of Warcraft Vulpera Mechagnome

Két új játszható fajt kap a World of Warcraft

A következő nagy World of Warcraft frissítésbe két új játszható faj kerül be.

World of Warcraft Vulpera MechagnomeA Vulpera nemzetsége amolyan cuki, róka-szerű lényeknek felelnek meg, akik először még a tavalyi Battle for Azeroth kiegészítőben jelentek meg. A Vulpera Szövetséges fajként kerül a játékba, és a frakció repuk kimaxolása és a hozzájuk tartozó küldetések elvégzése után választhatjuk majd őket.

A második bemutatott faj a Mechagnome, akik, mint ahogy a nevükből is kiderül, a sima Gnome faj robotikus változata. A fajokat a World of Warcraft igen csak combos, 8.3-as verziószámot viselő következő frissítésében oldhatjuk fel.

A Visions of N’Zoth nevet viselő frissítésésben a horda és a szövetséges oldalnak együtt kell felvennie a harcot egy hatalmas ősi istennel. Hivatalos megjelenési idő még nincs, de a Blizzard már fellökte a frissítést a nyilvános tesztszerverekre. A World of Warcraft játékigazgatója, Ion Hazzikostas egy 18 perces videóban mesél a játékba érkező tartalomról, a Pandariában található Vale of Eternal Blossoms helyreállításáról, és az Uldumot érő N’Zoth invázióról.