Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
WoW Shadowlands Chains of Domination

Chains of Domination a címe a World of Wacraft Shadowlands első nagy frissítésének

Chains of Domination néven érkezik a World of Warcraft: Shadowlands első nagy frissítése, melyről a Blizzard a Blizzconline-on rántotta le a leplet.

A World of Warcraft: Shadowlands – Chains of Domination során a játékosok még közelebb kerülnek majd a Jailerhez, hogy felfedezhessék annak valódi terveit.

A négy Covenant támogatásával a Horda és az Alliance a Jailer hatalmának forrásához jut majd el. Sylvanas Windrunnerrel az oldalán azonban a Jailer olyan borzalmakra képes, melyre még a Shadowlands sincs felkészülve.

Infók

  • Fedezd fel Korthia Rejtelmeit – A Jailer őrült terveinek megvalósítának kulcsát kutatja. Ehhez a Maw egy rég elfeledett területeire merészkedik. Válaszokra lelsz majd az ősi Korthiában, a Titkok Városában, ahol új küldetések és napi elvégzendő feladatok várnak
  • A Covenant Visszavág – A kyrian, night fae, necrolords és venthyr hatalmának visszaállítása után, most egyesíteni kell a négy covenant erejét. Együtt fogtok lecsapni a Jailerre.
  • A Sanctum of Domination raid – Torghast eddig még sosem látott területén vár egy 10 bossból álló raid, a Sanctum of Domination. Nézz szembe a Jailer valódi Szemével, állj bosszút a Tarragrue-n és állj készen, mert egy sorsfordító összecsapás keretein belül szemben állsz majd magával a Banshee Queennel.
  • Új Mega-Dungeon – Tazavesh, the Veiled Market – Szedd össze a csapatot, és fedezd fel a 8 bossból álló Mythic mega-dungeon cuccait és ellenfeleit. Rejtélyes árusokkal övezett bazárok várnak.
  • Ezen kívül szezonális Mythic Keystone dungeonökben fejlesztheted a felszerelésed, új Covenant felszerelés kinézetek várnak, melyet minden karakterosztály hordhat, bővülnek a Soulbinds és Conduit képességek, új mountok és petek várnak, és feloldhatod a Covenant négy területén elérhető repülési képességet is.

WoW Shadowlands Chains of Domination