Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Baldur's Gate 3 Druid

Masszív frissítés keretében érkeztek meg a druidák a Baldur’s Gate 3-ba

Ismét érdemes elővenni a Baldur’s Gate 3-at, ugyanis szép nagy frissítés érkezett.

Egy nagy frissítés társaságában bekerült a Baldur’s Gate 3-ba a Druid karakterosztály.

A Patch 4: Nature’s Power névre keresztelt frissítésben megjelenő druidák képesek számos állat alakják felölteni. Ezeknek mind egyedi képességeik vannak.

Csak úgy, mint az eredeti szerepjátékban, a druidák itt is választhatnak az Föld Köre, illetve a Hold Köre közül valamelyik Druida Kör alosztályból. Előbbi a varázstudóknak, utóbbi pedig a vadállatok alakjaiban kiosztott harci sebzéshez adnak bónuszokat.

A druidák, vadállat formában beszédbe elegyedhetnek más állatokkal, amivel diplomáciai úton oldhatnak meg olyan helyzeteket, melyek másképp harcba torkolnának.

A Patch 4: Nature’s Power azonban nem csak a druidákról szól, hanem számos egyéb frissítést is hozott. Ezek egyike a Loaded Dice, mely egy kicsit segít kiegyensúlyozni a dobások értékét. Ha esetleg úgy érzed, túl sokszor dobsz kicsit, vagy esetleg pont fordítva, valamiért egyfolytában 20-asokat dobsz, ezt bekapcsolva kicsit kiegyenlítheted ezt.

A Speak fo the Dead képességgel már több holttesttel is beszélhetünk, ami új párbeszéd lehetőséghez és átvezető képsorokhoz vezet.

A Patch 4-ben fejlettebb fények és animációk jelennek meg, de később még több fejlesztés várható.

A Steamen megtalálhatjátok a teljes listát.