Cyberpunk 2077 játékmenet

Végre felbukkant a Cyberpunk 2077

A Cyberpunk 2077 végre tiszteletét tette az E3-on.

Bár a trailer nem mutat semmit a játékból, a CD Projekt RED új világának hangulatát tökéletesen átadja. A játékoso V-t alakítja, aki a kaliforniai Night City magányos ügynöke. A város elnyerte Amerika legrosszabb városa címet. A játékban számos bűnügyet deríthetünk fel, és járhatunk utána mindenféle hatalmas cégnek. A legtöbb karakter olyan kiberfelszereléseket hord, melyek fejlettebb fizikai tulajdonságok birtokába és harci előnyökhöz juttatják viselőjüket.

A konzolrajongók külön örülhetnek, hiszen az, hogy az Xbox konferencián rántották le a leplet a játékról megerősíti, hogy a Cyberpunk 2077 egyszerre jelenik meg PC-n és konzolokon is.

Egy elég vicces csavar is volt ebben a bejelentésben, ugyanis a bejelentő videó elején látható konzolon futó kódok konkrétan Witcher 3 GOTY kiadás kódjai voltak, melyeket beváltva hozzájuthattunk a játékhoz. Már nem próbálkoznék azért, valószínűleg mindent beváltották.

A bejelentéssel együtt elindult a játék új honlapja is, melyen a következő olvasható:

“A világ elromlott. MegaVállalatok felhőkarcolókból húzott erődítményeikből irányítják életünk minden szegletét. Lent, az utcákat drogokkal üzletelő bandák, tech-ribancok és illegális árusok uralják. A kettő közt egyensúlyoz a dekadencia, a sex és pop kultúra, mely erőszakos bűnügyekkel, kilátástalan szegénységgel és az elérhetetlen amerikai álommal keveredik.”

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
További Hírek
Nem javítja az első napos Mass Effect: Andromeda frissítés a hibás animációkat