Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Call of Duty: Vanguard

A kampány módot mutatja be az új Call of Duty: Vanguard videó

Új videón láthatjuk a Call of Duty: Vanguard kampány módjának játékmenetét.

A nem túl lenyűgöző Call of Duty: Vanguard bejelentés után, most egy kicsit izgalmasabb bemutatóval jelentkezett a gamescom.

Az új videón a II. Világháború után játszódó kampányt láthatjuk mozgás közben.

A Sztálingrádban játszódó küldetések során Petrovát irányítjuk majd, aki a keleten fronton harcoló orosz mesterlövész. Ennek értelmében képesek leszünk osonni, rejtőzködni, mesterlövész állásokat használni, stb.

A történet a szövetséges katonák egy elit csoportjára koncentrál, akiknek célja, hogy végleg véget vessenek a II. Világháborúnak.

Call of Duty: Vanguard

Ezen a héten már indul is a Vanguard alpha tesztje, de egyelőre kizárólag PlayStation konzolokon. A béta szeptemberben indul majd. Az alpha teszt során kipróbálható a új játékmódja, a Champion Hill, ami a Battle Royale és a klasszikus CoD játékok keveréke. A Champion Hill pályája négy kisebb szekcióra oszlik, ahol több szimultán harc folyik majd.

Bár sok Call of Duty játékos izgatott az új játékmód miatt, azok számra is egyre nő, akik bojkottálják az Activision Blizzard játékokban való részvételt a nemrég berobbant diszkriminációs botrány miatt.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S platformokra.