Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Destiny 2 The Lost Cryptarch

Destiny 2: The Lost Cryptarch questsorozat – Thunderlord

Elég jó jutalom jár a The Lost Cryptarch questsorozot részét képező gyilkosság felderítéséért.

Destiny 2 The Lost Cryptarch

Új küldetés található Amanda Hollidaynél a keddi reset után, melyben Master Ives Cryptarch halálának okát deríthetjük fel.

A hangárban indul a küldetés, ami aztán több lépcsőben folytatódik. Ennek a küldetéssorozatnak érkeztünk most el az utolsó hetéhez, melynek végén a Thunderlord gépágyú vár.

Destiny 2: The Lost Cryptarch #1

Hollidayjel folytatott társalgásunk után megkapjuk Master Ives üres naplóját. Ebbe kell infót gyűjtenünk. Ez két forrásból jöhet.

  • a legendary és exotic engramokba rejtve
  • sárga hp csíkos Fallen ellenfelektől az EDZ területén

A legjobb módszer ezek gyors összegyűjtésére, ha Public Eventhez csatlakozol az EDZ-ben, az itt megjelenő ellenfelek nagy eséllyel dobják. Főleg, ha heroic eventté változtatjátok.

Miután megvan mind a 10 oldal, a feladat frissül és tájékoztat, hogy az oldalak hagyományos módszerekkel nem feltörhetők, így Holliday-nek segítséget kell kérnie, mely után értesít minket.

Destiny 2 The Lost Cryptarch

Destiny 2: The Lost Cryptarch #2

Ebben a részben is az EDZ-ben maradunk, ahol négy Lost Sectort kell felfedeznünk.

A Pursuit, Journal of the Reef Cryptarch arról értesít, hogy Hollidayéknek sikerült feltörni az üzeneteket, és a szálak a Fallenekhez vezetnek.

Át kell kutatnunk az Atrium, Terminus East és Widow’s Walk területeket, hogy megöljük a lost sector végén a boss-t és lootoljuk a ládát.

Destiny 2 The Lost Cryptarch

Amint ezzel megvagyunk a küldetést frissül. Sajnos semmi eredményre nem vezetett a kutatás, azonban a Fallen nagyon sok szót ejtenek egy bizonyos másik Lost Sectorról, a Whispered Fallsról.

A Whispered Falls az EDZ Outskirts területén van.

Destiny 2 The Lost Cryptarch

A bejárat egy barlangba vezet, és a lényeg ugyanaz, mint előbb, megölni a boss-t és lootolni a ládát. A második rész szomorú hírrel ér véget, a nyomok kihűltek.

Destiny 2: The Lost Cryptarch #3

A küldetés visszavezet Amandához. Miután beszéltünk vele, a küldetés frissül, és arról értesít, hogy vissza kell térnünk a Whispered Falls lost sectorba az EDZ-n.

Destiny 2 The Lost Cryptarch

Itt tisztogassuk meg a területet és öljük meg a sárga hp-s Fallen ellenfelet. Itt találhatunk egy transmat pad-et, ami Old Russia területére, a Cosmodrome-ba vezet. Ettől Zavala nem lesz boldog.

A nyílt terepen rengeteg ellenfél van, de nem kell mindet megölni, nyugodtan továbbhaladhatunk. Kövessük a járatokat, melyek végén Kikliss, Murderer jelenik meg, elég sok további ellenféllel együtt. A legjobb taktika, ha megölünk mindent rajta kívül, és folyamatosan mozogva lövöldözzük, ugyanis rettentő lassan sétál.

Destiny 2 The Lost Cryptarch

Az életerejének feléhez érve egy erősebb ellenfelet idéz, aki először meg kell ölnünk ahhoz, hogy tovább sebezhessük Kikliss-t.

Amint végeztünk vele, térjünk vissza a transmathoz. A Cosmodrome-on egyébként érdekességek is várnak. Az egyik kocsit megvizsgálva például újjáélhetjük a ghostunkkal való legelső találkozásunkat, de Cayde és Holliday történetét is megismerhetjük.

Destiny 2 The Lost Cryptarch

Amandához visszatérve megkapjuk Ives utolsó engramját, ami a küldetés jutalmát, a Thunderlord Exotic gépfegyvert rejti.