Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!

Jövő héten érkezik a Metro Exodus Enhanced Edition PC-re

A Metro Exodus Enhanced Edition megjelenési dátumot kapott.

A Metro Exodus Enhanced Edition, mely a 4A Games 2019-ben megjelent nyílt világú shooterének továbbfejlesztett változata, május 6-án érkezik PC-re. A konzol verziók megjelenési idejéről még nem tudni.

Az Enhanced Edition ingyenes változat formájában lesz elérhető minden jelenlegi tulajnak, platformtól függetlenül, legyen az Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, vagy GOG. A játék teljesen új példányként lesz elérhető, nem pedig a jelenlegi telepítésre ráépülő frissítésről van szó. Emiatt az új verzió új követelményeket is kapott, melynél a legfontosabb valószínűleg, hogy szükség van minimum egy ray-tracing képes videókártya.

Ezért tehát a ray-tracinget kikapcsolni nem lehet a menüben. Biztos nagyon élvezni fogja az összes kriptobányász és scalper a játékot, akiknél jelenleg az rtx kártyák 90%-a van 🙂

A mentések elérhetőek lesznek az új verzióban a Steam, Epic és GOG platformokon. Aki valami fura oknál fogva a Microsoft Áruiházból szerezte be a Metro Exodust, az sajnos a mentéseket nem használhatja – elölről kell kezdeni a játékot.

A Metro Exodus Enhanced Editiont még februárban jelentették be. Olyan ray tracing támogatással érkezik, mint a tükröződések, fények, global illumination és DLSS 2.0.

A teljes játék az összes DLC-vel nagyjából 80GB szabad helyet követel magának, melyből csak az alapjáték 72GB.