Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Június 4-én jön a The Elder Scrolls Online: Elsweyr

A Bethesda hivatalosan bejelentette a The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjét, az Elsweyr-t.

A The Elder Scrolls Online: Elsweyr június 4-én érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. A kiegészítő része lesz a Season of the Dragon történetszálnak is.

A névből következtethetünk, hogy az Elder Scrolls Online-ba is megérkeznek a sárkányok. Az új terület, Elsweyr pedig a Khajiitok otthona.

Az új területhez egy teljes küldetéssor is tartozik, ami szorosan kötődik a nagyszabású Season of the Dragon történetszálhoz. Rengeteg delve, nyílt dungeon és küldetés várható, illetve a Bethesda egy új karakterosztályt is ad a játékhoz, a Necromancert.

Elsweyrben a játékosok olyan események sorozatába lépnek majd, melyben segédkeznek a sárkányokkal szembeni védelem kiépítésében, és lesz egy 12 játékosra tervezett próbatétel is, a Sunspire. A frissítéssel együtt számos javítás is érkezik.

A Season of the Dragon egy négyrészes történetet ölel fel. Az egész a Wrathstone DLC-vel indul, mely után érkezik az Elsweyr fejezet, amit aztán további két DLC követ.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr már előrendelhető, amihez számos bónusz jár, mint a Noble Clan Chief öltözet, Blue Dragon Imp kisállat, Kincsestérképek, a Baandari Pedlar Crown láda, és Tapasztalati pont tekercsek. A digitális előrendelők ezeken kívül megkapják még a Rahd-m’Athra mountot is.

Az új játékosok a The Elder Scrolls Online alapkiadás, vagy gyűjtői változat digitális verziójának megvásárlásával megkapják az összes eddigi tartalmat, beleértve a Morrowind és Summerset kiegészítőket is.

Az Elsweyr hivatalosan csak június 4-én indul, a PC játékosok már május 20-tól játszhatnak.