Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!

Négy év után végre kilép a korai hozzáférés szakaszból a The Forest

Az Endnight Games túlélő-horror játéka, a The Forest közel négy évnyi fejlesztés után elhagyja a korai hozzáférés fázist.

A játék korai hozzáféréssel még 2014. májusában vált elérhetővé a Steamen, és tegnap megkapta az 1.0 verziószámot viselő frissítést.

Az akkoriban nagyon népszerű zombis témán a játék csavart egyet, és az ellenfeleket kannibál mutánsokra cserélte. A játékosoknak nyersanyagokat gyűjtve kell bázist építeniük, ennivaló és felszerelések után kutatni, hogy túléljék a pályát benépesítő mutánsok támadásait.

“Nem semmi utat tettünk meg, ami csak a játékosok négy éven át tartó támogatásának köszönhető,” meséli Anna Terekhova, az Endnight Games társalapítója és vizuális hatásokért felelős művésze.

“A csapat számára ez egy olyan munka volt, amiben a közösséggel együtt, mind közösen vettünk részt. A visszajelzések és javaslatok rettentő értékesek voltak számunkra és kihatással voltak a tárgyakra, a játék végének újragondolásán át a többféle befejezésre is. Ezen kívül többször újraterveztük a barlangokat és rengeteg finomítást, javítást végeztünk.

“Persze rengeteg dolog van még a fejünkben, amivel a játékot tovább fejlesztjük majd ahogy haladunk előre. Jönnek új tárgyak és foglalkozunk a csalások megelőzésével is a többjátékos módban.”

Az Endnight Games azt is bejelentette, hogy a játék VR verziója május 22-én érkezik 3D inventoryval és favágásnál használható mozgásérzékeléssel.