Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Mortal Kombat 11 Aftermath

Jön a Mortal Kombat 11 első kiegészítője az Aftermath

Karaktereknél kicsit többet kapunk a Mortal Kombat 11 Aftermath kiegészítőjétől.

Mortal Kombat 11 Aftermath

A NetherRealm Studios valami újjal próbál előrukkolni, és kiegészítővel folytatja a Mortal Kombat új részének történetét.

A Mortal Kombat 11 Aftermath digitális formában május 26-án válik elérhetővé, és igazi, kiegészítő méretű tartalommal bővíti ki az amúgy csak új karaktereknek otthont adó DLC-ket.

Mortal Kombat 11 Aftermath: új történetszál, új karakterekkel

Az Aftermathban azért lesznek persze új karakterek is – pontosabban három, akikből kettő visszatérő harcos, egy pedig egy vendégszereplő. A két új karakternek kulcsszerepe lesz a kiegészítő új történetében, mely ott veszi fel a fonalat, ahol az eredeti játék abbamaradt.

Az alapjáték, és az új kiegészítő történetéből most nem lőnék le semmit, de az nagyon adja, hogy Shang Tsung szerepében visszatér Cary-Hiroyuki Tagawa. Tagawa játszotta ugyanezt a karaktert a ’90-es évek ikonikus Mortal Kombat filmjében is.

Visszatér a Mortal Kombat 3 egyik karaktere, Sheeva és Raiden szél isten fivére, Fujin is, aki először a Mortal Kombat negyedik részében debütált. Fujin a szél erejével harcol, de segítségére van kardja és számszeríja is.

Aztán hatalmas meglepetést okoz a trailer végén látható vendégszereplő, ugyanis a 90-es évek egyik ikonikus alakja, a Terminátor után jön ugyanennek a korszaknak egy nem kisebb neve, Robotzsaru. A karakter hangját és kinézetét a filmben játszó színész, Peter Weller adja. Robotzsaru arzenáljába tartozik a lángszóró, tömegoszlató pajzs, vállból kipattintható ágyúk, illetve a híres Auto 9 Pisztoly.

Az Aftermath-ban találunk még ezeken kívül három új karakter kinézet csomagot is, ám ezek majd később jönnek, megjelenéskor nem lesznek még elérhetők.

A május 26-án megjelenő Aftermath kiegészítő háromféle formátumban lesz kapható:

  • Megvásárolható lesz csak a kiegészítő
  • Lesz egy verzió, amihez jár az összes eddigi DLC, karakter és néhány kinézet.
  • Elérhető lesz egy teljes változat, amiben benne van az eredeti játék az összes DLC-vel, illetve az Aftermath kiegészítő is.

Az Aftermath előrendelői Scorpion, Sub-Zero és Frost kinézeteket kapnak.

A kiegészítő az összes MK11 platformra elérhető lesz – PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch és még Google Stadiára is.

Ingyenes DLC frissítés minden Mortal Kombat 11 tulajnak

Az Aftermath mellett a fejlesztőcsapat azt is bejelentette, hogy minden tulaj ingyenes frissítésként megkapja az alábbiakat akkor is, ha nem vásárolja meg a kiegészítőt:

  • Visszatérnek a rajongók kedvenc pályái: a rajogók örömére visszatérnek olyan pályák, mint a Dead Pool vagy a Soul Chamber.
  • Visszatérnek a pálya kivégzések: a pálya elemeivel ismét kivégezhetjük ellenfeleinket. Az MK11-ben volt pár ilyen brutality, de most visszatérnek az igazi pálya kivégzések, mint például a Mortal Kombat 2-ben a savba ütés.
  • A Friendshipek is újra elérhetővé válnak: szintén a második rész vicces “kivégzései” a megalázó Friendshipek is visszatérnek a kiegészítővel.