Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Swine HD Remaster játékteszt

SWINE HD Remaster játékteszt

Majd húsz év elteltével az akkori két legendás fejlesztő, a Team 17 és a Westwood Studios szerelemgyereke, a SWINE új köntösben tér vissza a képernyőkre.

A PC-re Steam és GOG platformokon elérhető remaster a Kite Games jóvoltából kerül ismét a virtuális boltok polcaira.

A SWINE történetében a desznyók és a nyulak véres háborúját élhetjük át. Bár nem a sztori áll a játék középpontjában, a küldetések követik a játék megjelenését és próbálnak viccesek lenni. Játékosként a két frakció közül kell választanunk, és mindkettőhöz tartozik egy egyszemélyes kampány.

A többjátékos módban természetesen a barátaink által irányított ellenséges oldalt kell kiiktatnunk.

Swine HD Remaster

Mivel a játék a néhai legendás Westwood keze nyomát viseli, így sok RTS elem került át a Command & Conquerből a SWINE-ba. Sajnálatos módon a játék nélkülözi a bázisépítés lehetőségét. Van olyan RTS, ahol ez nem okoz nagy gondot, mint például a Warhammer 40K: Dawn of War 2, itt nagy érvágás.

Bázisépítés híján csak az egységekre és azok menedzselésére koncentrálhatunk. Ezt ellensúlyozandó, az egységeknek vannak képességeik is. Van, amelyik képes aknát telepíteni, vagy légitámogatást kérni, így stratégiailag fontos, milyen tankokkal indulunk harcba.

A grafika is nagyon hasonlít a C&C játékokra, ideérve az átvezető jeleneteket is. A felhasználói felület nem túltolt, és a viszonylag megszokott sémát követi.

Swine HD Remaster

Érdekesség, hogy a játék nagyszerűen futtatható 4K felbontáson is, de Remaster ide, vagy oda, azért senki se várjon 2019-es grafikát.

[penci_review id=”14479″]

A SWINE HD Remastered egy nagyon szerethető játék. A TEAM 17 nagyon ért a humorhoz, a Westwood pedig a stratégiai játékokhoz, a SWINE pedig mindkét világból a legjobbat gyúrja össze.