Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!

A Samsung világszerte visszahívta a Galaxy Note 7 készüléket

A Samsung visszahívta az összes Galaxy Note 7 okostelefont anélkül, hogy a visszahívás szót használta volna. A cég megkérte az összes partnerét, hogy azonnal szakítsák meg az eredeti és cserekészülék értékesítését is, és értesítse az összes tulajdonost, hogy kapcsolják ki készülékeiket.

A Samsung szóvívőjét idézve:

A Samsung meg fogja kérni az összes mobilszolgáltatót és kereskedelmi partnerét, hogy függessze fel a Galaxy Note 7 készülékek értékesítését és cseréjét … Az eredeti-, vagy cserekészülékkel rendelkező fogyasztók kapcsolják ki a Samsung Galaxy Note 7-et, illetve éljenek a kártérítési lehetőségekkel, azaz juttassák vissza a vásárlás helyére, és kérjenek visszafizetést.

Korábban a  visszahívásról szóló honlapon szerepelt a “visszahívás” szó, ám mostanra az eltűnt. Nem használják ezt a szót.

A nagyon durva, de elkerülhetetlen lépésre azért szánta rá magát a Samsung, mert már nem csak az eredeti készülékek, de a cserére szánt telefonok is hibásak voltak, kigyulladtak. A “visszahívás” szónak amúgy külön értelme van jogilag, ezért nem használják a cserekészülékekre ezt a szót, csak az eredeti telefonokra. A végeredmény szempontjából viszont tök mindegy, kapcsoljátok ki a telefont, és vigyétek vissza minél hamarabb.