Deathadder Elite – a Razer legfejlettebb egere

A Deathadder Elite egy darabig még nem csak a Razer termékcsalád tagjaként élvezheti a legfejlettebb címet, ugyanis a 16.000 DPI, 450 IPS és 50G gyorsulás értékekkel tényleg  egyeduralkodó az egerek közt, mely a főleg játékos kiegészítők gyártására szakosodott cég szerint a „leggyorsabb, legérzékenyebb és legpontosabb gamer egér a világon.”

Persze van már pár 16,000 DPI-vel ellátott optikai egér a piacon, ám a Razer az IPS-t is megnövelte (inches per second, ami azt jelöli, hogy milyen messzire tudod húzni az egeret egy másodperc alatt, mielőtt az egér „kihagyna”) 450-re, illetve az egér képes az 50G gyorsulás lekezelésére is. (amúgy a legnagyobb gyorsulás, amit élő ember túlélt egy rakétában az 46.2G volt, szóval elég jó.)

Persze a számoktól még nem lesz egy egér jó, de azért nem rossz, hogy a DeathAdder Elite pontossága 99.4%-os. A pásztázó pontossága pedig nagyban meghatározza egy egér minőségét, amiben ezek szerint a Razer eléggé odatette magát. Ezen kívül található az egéren DPI váltó gomb is, a kattintók pedig mechanikus elven működnek. Ja, és ha ez valakinek fontos, természetesen megőrizte a Chroma-ból ismert csili-vili színes cukiságot is, úgyhogy milliónyi színben tündökölhet.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük