Élőben közvetíti a Google az új Pixel telefon bejelentését

Elérkezett a nap, amikor az éves Apple keynotehoz hasonlóan, a Google is megtartja nagy eseményét, melynek főszereplője a teljesen új termékcsalád, a Pixel lesz. Az esemény helyszínéül San Fransisco szolgál, ami nekünk kicsit messze van, úgyhogy jó hír, hogy a cég élő YouTube közvetítéssel kedveskedik.

Aki nem tudja, miről lesz szó, az valami fantasztikus képességet fejlesztett ki, vagy nincs internete. Több vonulata is lesz a mai eseménynek, de amire sokan a legjobban várnak, az a Pixel és Pixel XL névre keresztelt új mobiltelefonok bemutatása.

A Pixel 5 collos, míg az XL 5,5 collos kijelzővel érkezik, és mindegyikben Snapdragon 821 processzor, 4GB RAM, ujjlenyomat olvasó és egész nagy teljesítményű akkumulátor található. A kiszivárgott képek alapján eléggé hasonlítanak az iPhoneoz.

A telefonokon kívül számíthatunk új Google Chromecastra, és annak továbbfejlesztett változatára, a Chromecast Ultra-ra, ami 4K felbontást és HDR támogatást ígér $69-ért. Jöhet az új Google Wi-Fi router is, és egészen biztosan szó esik a Google Home-ról, ami az Amazon Echo vetélytársa lesz.

Az élő adás 18:00 órakor kezdődik a YouTube-on.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük