Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
nioh-16-tipp-vedekezes

Nioh: 16 hasznos tipp, amikről talán nem is tudtál

Máshogy is eltüntetheted a Nurikabe-kat (falak szemekkel), nem kell megküzdened velük

nioh-16-tipp-nurikabe

Nurikabekkal, amik a rád bámuló falak, bizonyos pályákon találkozhatsz. Ha közel mész hozzájuk, kinyitják a szemüket és rád pillantanak. Csipőből rávert biztosan mindenki párat. De lehet ezt máshogy is.

Nem tartoznak a legkönnyebb ellenfelek közé, szóval nem árt, ha inkább a békés megoldást választod. Úgy is el lehet őket tünteni, ha a gestures menüből (Options gomb) a helyes gesturet választod ki. Amennyiben a gesture elnyeri a fal tetszését, eltűnik.

A kézjelek három csoportba vannak sorolva: Sárga, Kék és Piros. Mindegy melyik jelet használod a falnál, ha az a jel abból a csoportból való, ami a falnak tetszik. Az viszont, hogy mi tetszik neki, nem tudható előre, de azért van egy módszer, ami segíthet.

Ha a fal körül van sírhely, akkor vizsgáld meg őket, mert a sír kiírja, hogy melyik jelet használta a játékos, aki meghalt. Tipp: ne abból a csoportból válassz jelet, amit a halott játékos is használt.

Tippelni egyszer lehet, utána a fal szeme vörösre vált. A következő rossz tippre a fal megtámad, a jó tippre viszont átenged.