Nova Drift játékteszt

Nova Drift játékteszt

Az első pár pörgés után joggal gondolhatja bárki, hogy a Nova Drift egy újragondolt, továbbfejlesztett, neonfényekkel átitatott Asteroids tisztelgés.

nova drift játékteszt

 

A bal ravasszal adunk „gázt”,  jobbal pedig lövöldözünk, miközben próbálunk navigálni az ellenfelek tengerében.

Eddig semmi különös. Az extrák akkor jönnek, amikor kiderül, hogy temérdek lehetőséget kapunk a fegyverek fejlesztésére. Aztán már a pajzsokat és a hajótestet is tudjuk módosítani, majd 15 perc múlva már egy pörgő-forgó automata ágyúkkal tüzelő vadállatot irányítunk, amivel robbantani, égetni, teleportálni tudunk.

nova drift játékteszt

Ez a Nova Drift – egy újrajátszható rogue-like játék, ahol hullámokban jönnek az ellenfelek, folyamatosan oldhatunk újabb és újabb power-upokat, hogy aztán még erősebbek legyünk és még tovább bírjuk az ellenfelek végeláthatatlan armadáját. A felvehető cuccoknak a ‘Wild Mods’ nevű adalék ad egy kis csavart, ugyanis ezekkel olyan erőteljes képességekhez jutunk, melyeknek mindig van valami hátulütőjük.

Feloldható cuccokból nincs hiány, mivel több, mint 150 van belőlük. A játék teljesen simán pörög mindenféle szaggatás, vagy akadás nélkül.

Érdekes infó, hogy a játék programozásáért és vizuális tartalmáért Jeffrey Nielson egymaga felelős, míg a zenét és a hangokat Miles Tilmann készítette.

A játékmódok közül egyelőre nem érhető el mindegyik, ugyanis a játék még béta fázisban van, ami meglepő, mivel a Nova Drift már most elég sokáig képes elszórakoztatni.

Nova Drift játékteszt
Nova Drift játékteszt
Végítélet
A Nova Drift még csak béta fázisban van, de már most elég sokáig képes elszórakoztatni.
Látvány
69
Játékélmény
72
Hangok és zene
67
Irányítás
80
Olvasók Szerint0 Votes
0
Előnyök
rengeteg feloldható cucc
újrajátszási faktor
többféle hajó és sokféle build
Hátrányok
néha elég kaotikus a sok fény és robbanás
kicsit lehetne még változatosabb az ellenfelek felhozata
72
Pontszám

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük