A Resident Evil: Operation Raccoon City új DLC-t kap

A Resident Evil: Operation Raccoon City második DLC-jében három új Spec Ops küldetést és három multiplayer pályát találhatunk, a következő hónapban pedig már le is tölthetjük. Az új küldetések feltehetőleg onnan folytatják a történetet, ahol az alapjáték befejezte, íme, egy kis leírás az új tartalom történéseiről:

A Spec Ops küldetések célja, hogy felfedjük a katasztrófa mögött rejlő igazságot. Az elit Spec Ops osztag egyre közelebb kerül az Umbrellához és az Umbrella Security Service csapatához, de az állandó fenyegetések és kihívások miatt félre kell tenniük küldetésüket, hogy segítsenek a túlélőkön is, mint például Claire Redfield-en és Sherry Birkin-en. Persze ott van még az USS, a zombik, a Tyrant-ek és a Super Parasite Tyrant-ek, amik végig rád vadásznak majd, miközben Raccoon City a pokolba süllyed.

Egyelőre nem mondtak pontos megjelenési dátumot sem azt, hogy a DLC el jut-e a PC tulajdonosokhoz is. Mindenesetre Xbox 360-ra és Playstation 3-ra biztosan letölthető lesz az új kiegészítő.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük