Spider-Man: Miles Morales

4K felbontásban tud majd 60fps-t a Spider-Man: Miles Morales a PS5-ön

Az Insomniac Games bejelentette, hogy a Spider-Man: Miles Morales beállítási lehetőségei közt lesz teljesítmény mód is, mely segítségével PS5-ön 4K 60fps-en tudunk majd játszani.

Spider-Man: Miles Morales

A híreket az Insomniac Games hivatalos Twitter oldalán osztották meg, ahol a stúdió az új Spider-Man: Miles Morales teljesítmény módjáról beszélt.

„Eddig sosem látott módon suhanhatsz át a városon PS5-ön a 4K / 60fps Teljesítmény Mód segítségével,” írja a tweet. A hírhez tartozó videó pedig ezt az állítást igazolja, melyben az új módot láthatjuk.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy mit is jelent az, hogy teljesítmény mód, de nyilván valamiféle látvánnyal kapcsolatos dolgot kell ennek az oltárán feláldozni. Valószínűleg a ray-tracinggel kapcsoalatos, hiszen minden játékban az lesz a leginkább erőforrás igényes mutatvány.

Az Insomniac következő pókember játékához amúgy semmiféle előzetes ismeret nem szükséges, hiszen a Spider-Man: Miles Morales egy teljesen különálló cím lesz. Olyasmi megoldásra számíthatunk, mint az Uncharted sorozat esetében az Uncharted: The Lost Legacy.

A Spider-Man: Miles Morales idén karácsony táján érkezik, kizárólag PlayStation 5 konzolra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük