red dead redemption 2, rockstar

Ajjaj, a Media Markt lehet, hogy kitette a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátumát

Az üzlet megjelenítette a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátumát a webshopukban.

red dead redemption 2, rockstar

A Red Dead Redemption 2-t még októberben jelentették be PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, és a trailer megjelenése óta már azt is tudjuk, hogy a PlayStation 4 tulajok férhetnek hozzá majd elsőként online tartalmakhoz.

A PC játékosok természetesen azonnal petíciógyűjtésbe kezdtek.

Azon kívül, hogy 2017. őszi időszak, egyéb információnk nincs a megjelenést illetően, úgyhogy, mikor a Media Markt csak így lazán kitette az októberi megjelenést, a Reddit azonnal rájuk szállt.

red-dead-redemption-2-megjelenes

A weboldal előrendelői részén a játék október 3-i megjelenést kapott. Az információt illetően kapcsolatba is léptek a Media Markt-tal, akik azt az információt adták, hogy a játék forgalmazója ezt a megjelenési dátumot közölték velük.

„Szeretnénk tájékoztatni, hogy a marketing részlegünk azt az információt kapta, hogy a játék 2017. október 3-án jelenik meg,” email választ Adakam8323 reddit felhasználó fordította.

A hírek után nemsokkal, a Media Markt PR igazgatója, Wioletta Batóg közleményt adott, ki miszerint nincs megerősített megjelenési időpont, és a Media Markt alkalmazott hibás információt közölt emailben. Ezzel együtt, a terméken visszaállították a december 31-es minta időpontot.

Az biztos, hogy hibázott az alkalmazott, de azzal hibázott, hogy kirakta a jó időpontot, vagy összekeverte valamivel a játékot?

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük