Bejelenthetik a Diablo 4-et az idei BlizzConon?

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy nincs semmiféle hír, de még csak hírfoszlány sem arról, hogy érkezhet-e egyáltalán új Diablo rész. A következő elmélkedés több érdekesség miatt merült fel néhányak fejében. Ezen érdekességek vezethetnek esetleg arra, hogy a Blizzard bejelentheti a Diablo 4-et. Mik ezek az érdekességek? Az alábbi videóból kiderül, de aki csak az összefoglalóra kíváncsi, az ugorjon a videó alatti részre.

A fenti videóban arról van szó, hogy Rhykker, a videó feltöltője kapott egy csomagot, mivel jegyet vásárolt az idei BlizzCon 2016-ra. A csomag tartalmazott egy Diablo-s kis szütyőt, amiben szerepjátékhoz használható, Diablo témájú kockák voltak. A szerepjátékosok különféle oldalú kockákat használnak, a gyors megnevezhetőség érdekében pedig ezeket még réges-rég elnevezték a kocka (dice) első betűje + a kocka oldalszámának összeolvasásával. Így lett például a 20 oldalú kocka neve d20, a 8 oldalú kocka neve d8, és a 4 oldalú kocka neve… igen.

D4

Ebből indult minden. Lehet, hogy ezzel szeretné rejtélyesen közölni a Blizzard a Diablo negyedik részének bejelentését? Ezen kívül a BlizzCon novemberben lesz. Hanyadikán? Igen, negyedikén.

Amennyiben még mindig nem lenne elég, akkor az is olaj volt a tűzre, hogy Bill Ropert, a Diablo 2 fő gyártásvezetőjét a Blizzard California főhadiszállásán látták. Hogy mennyire beleképzelés mindez, azt pár hét múlva, a BlizzCon 2016-on megtudjuk.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük