Dead Island 2

Egy héttel korábban érkezik a Dead Island 2

A Dambuster Studios bejelentette, hogy a NAGYON régóta várt zombigyilok Dead Island 2 egy héttel korábban érkezik a bejelentettnél.

Dead Island 2

A Dead Island 2 új megjelenési időpontja április 21, péntek. Ez eredetileg április 28. lett volna.

A tavaly bejelentett játék Los Angelesben játszódik majd, amely zombikkal teli pokollá változik.

A folytatásban egy halálos vírus söpör végig Los Angeles városán, annak lakosait zombikká változtatva. A várost karantén alá vonják, a hadsereg pedig kivonul. Bár te is áldozatául esel a járványnak, megharapnak, és fertőzötté válsz, azonban nem csak hogy immunis vagy, még durva képességeket is szerzel.

Csak te, és a hozzád hasonlók menthetik meg a világot.

A Dead Island 2-ben hat játszható karakter közül választhatunk, akik mind egyéni képességekkel és párbeszédopciókkal rendelkeznek. A buildelést könnyíti majd a teljesen átdolgozott képességrendszer is.

A stúdió ígérete szerint elképesztően részletes csonkításokat lehet majd művelni, a zombik pedig valósághűen néznek majd ki és úgy is viselkednek. Jelentsen ez bármit is, én még nem találkoztam valódi zombival.

A játékot haverjainkkal is tolhatjuk, egyszerre akár hárman, ami a legtöbbünknek még sok is. Nekem például egy haverom sincs.

A tavalyi bejelentés nagy meglepetés volt, ugyanis a folytatás fejlesztését még a Yager at the helm kezdte 2012-ben, majd a Sumo Digital vette át 2015-ben. Aztán ez a stúdió is lelépett, majd a Dambuster kapta meg a lehetőséget 2019-ben. Utóbbi amúgy a Deep Silver egy belsős stúdiója.

A Dead Island 2 már kész van, és megjelenéskor PlayStation és Xbox rendszereken, PC-n pedig az Epic Games Store-on keresztül érhető majd el.

A következő hetekben egyre több videó lát majd napvilágot, hogy egyre jobban építsük a hájpot.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük