Armored Core 6 megjelenés

Még az Elden Ring DLC előtt jön az Armored Core 6

Az Armored Core 6 a jelentések szerint szeptember-október környékén érkezhet.

Armored Core 6 megjelenés

A The Game Awards 2022-ön, egy csodás trailer során tudhatták meg a rajongók, hogy Armored Core 6: Fires of Rubicon néven érkezik a FromSoftware mech sorozatának új része. Nem keveset kellett várni, ugyanis az előző rész, az Armored Core 5 még 2012-ben jelent meg Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra.

Bizonyos forrásokra hivatkozva az a meg nem erősített hír érkezett, hogy a fejlesztők szeptember-október környéki megjelenési időpontot céloztak meg.

Azt is megtudtuk, hogy a FromSoftware még az Elden Ring: Shadow of the Erdtree kiegészítő előtt jelenik meg.

Az Armored Core 6 bemutató után, Hidetaka Miyazaki, az Elden Ring igazgatója, és Masaru Yamamura, az Armored Core 6 producere részletekbe bocsájtkozott a játékot illetően.

Nem túl nagy meglepetésre, a játékban kulcsfontosságú lesz mechjeink testreszabása. Akik még nem játszottak Armored Core játékkal, de tudják, miről szólnak a FromSoftware játékoknak, azok számára viszont meglepő lesz, hogy nem számíthatnak Soulsborne játékmenetre.

„Nem, egyáltalán nem tervezzük a játékot Soulsborne irányba vinni. Ezt szeretném már az elején tisztázni,” mesélte Miyazaki.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük