Star Wars Jedi: The Fallen Order

November 15-én érkezik az egyszemélyes Star Wars Jedi: The Fallen Order

Bemutatták a Star Wars Jedi: Fallen Order című új Respawn játékot, mely novemberben érkezik.

A fenti trailer minden képkockája a játék által használt motorral készült, középpontjában pedig a történet áll. A trailer fő témája a Trust No One, azaz Ne Bízz Senkiben.

A Star Wars Jedi: Fallen Order egy közelharcra fókuszáló egyszemélyes akciójáték lesz, mely az Order 66 történései után játszódik. A játékban egy fénykarddal vívó, erőhasználó padawant irányítunk majd, aki a Birodalom elől menekül.

A Titanfallokért felelős fejlesztőcsapat, a Respawn elmondta, hogy könnyen megérthető, de komplex és mély harcrendszert építettek a játékba. Ez azért is fontos, mert a harc a játék egyik kulcs eleme. Az ellenfeleket meg kell ismernünk, majd ki kell használnunk gyengeségeiket. Minden ellenféllel szemben más megközelítés szükséges majd.

A trailer két fontos karaktert mutat be. Az egyikük a legjobb barátunk, egy BD-1 névre hallgató droid, a másik pedig rejtélyes társunk, Cere.

A trailerben felvillan egy „Second Sister” is, a Birodalom egyik elit végrehajtója, aki Cal nyomában van.

A videóban látható trooperek a Purge Trooperek, akiket kifejezetten jedik ellen képeztek ki. Mikor valahol egy jedi nyomára bukkannak, a Birodalom ezeket a troopereket küldi a területre, hogy megerősítsék az értesüléseket.

A főhős kinézetét és hangját a Gothamben és a Shamelessben is látható Cameron Monaghan adja.

A játék egy teljesen új Star Wars bolygón, a Braccán kezdődik, ahol droidokkal, ismerős arcokkal, számos trooperrel, stb. találkozunk majd. Bracca csak egyike a számos új területnek, melyeket a játékban mutatnak majd be.

Megjelenési dátum és előrendelések

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. Az 59.99 eurós árat fizető előrendelők kinézeteket kapnak majd a fénykardhoz és a droidhoz.

A 69.99 euró áron elérhető Deluxe Edition pedig még több kinézetet kínál.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük