Több, mint 3 millió God of War fogyott csupán három nap alatt

A God of War elképesztő siker lett.

A Sony bejelentette, hogy a God of War lett a PlayStation 4 konzol történelmének leggyorsabban fogyó exkluzív címe. Az április 20-án megjelent God of War három nap alatt 3,1 millió példányban kelt el.

Shannon Studstill, a Santa Monica Studios feje a következőket reagálta:

„Szeretném megköszönni a több millió rajongónak világszerte, hogy újra bizalmat szavaztak nekünk és a God of Warnak. A ti inspiráló támogatásotokkal sikerül nap mint nap legyőzni saját korlátainkat, ezáltal mindig új és izgalmasabb játékélményt biztosíthatunk nektek.

“Szeretnék továbbá köszönetet mondani kreatív igazgatónknak, Cory Barlognak, és fejlesztési igazgatónknak, Yumi Yangnak, valamint az csodálatos Santa Monica Studio csapatnak. A játékokba vetett hitük és a mesék iránti szenvedélyük megkérdőjelezhetetlen. Alig várjuk, hogy részesei lehessünk rajongóink visszajelzéseinek és megosszák velünk azokat a felejthetetlen élményeket, amelyeket a God of War adott számukra.”

A Santa Monica Studios azt is elmondta, mik várhatóak a mai javításban. A szokásos kisebb javítások túl a menüben és a feliratoknál látható betűméretet megnövelték, és a játékosok átállíthatják a Rage Mode közbeni irányítást.

A God of War meleg fogadtatásban részesült a sajtó és a rajongók részéről egyaránt, és nem kizárt, hogy a generáció egyik legjobb játékát szállította a Santa Monica Studio.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük