Ghost of Tsushima harcrendszer

Végre bepillantást kaptunk a Ghost of Tsushima harcrendszerébe

Az új Ghost of Tsushima játékmenet trailerben részletesen bemutatták a harcrendszert is.

Ghost of Tsushima harcrendszer

Először is, itt van a Ghost of Tsushima teljes, 18 perces bemutatója.

A Ghost of Tsushimában kétféle módon indulhatunk harcba. Harcolhatunk büszke szamurájként, vagy feláldozhatjuk e nemes erényt a Ghost által használt aljas módszer oltárán.

A videóban először a szamuráj útját mutatják be. „Egymás fölé tornyosul a két harcos, mindketten arra várva, mit lép a másik,” mondják a trailerben. Ebben a stílusban kitérés és hárítás közepette kell biztosra mennünk, hogy minden egyes vágás számít. Itt harci állások közt is váltogathatunk, melyek mindegyik más-más ellenség típus ellen jó.

A Ghost játékmód már kevésbé dicső és itt saját javunkra felhasználhatjuk az ellenfél félelmet is. Ezen kívül figyelemelterelésként használhatunk petárdát és füstbombát is, valamint távolsági repertoárban az íjat kiegészíti a kunai, dobotőr is. Ebben a harci stílusban végezhetünk el észrevétlenül orgyilkosságot is, melyből a videó tanulsága szerint többet össze is fűzhetünk.

Számos más érdekesség is kiderült a videóból. Az egyik, hogy hogyan képezik fontos részét a rókák a játéknak, illetve az is, milyen okos módszerekkel érték el, hogy a sziget vezessen minket utunk során.

A Ghost of Tsushima július 17-én érkezik, kizárólag PlayStation 4 konzolra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük