Az EA még mindig a Mirror’s Edge 2-n gondolkodik

A Mirror’s Edge folytatása még mindig benne van a pakliban. Egy friss interjúban az EA elnöke, Frank Gibeau elmondta, hogy a cég „imádja” a franchise-t és bár semmi sem biztos, ez egy olyan tulajdon, amit nem szeretnének parlagon hagyni.

Nincs bejelenteni valónk,” mondta Gibeau a Game Informer legújabb számában. „Szeretjük Faith-et. Szeretjük a franchise-t. Inkább arról van szó, hogy mikor és hogyan hozzuk vissza? Rajta van a listán. Egyszerűen csak szeretnénk felmérni mely csapatok elérhetőek, ki áll hozzá a legjobban, és ki érti meg.”

Az EA nem most először foglalt állást a 2008-as belső nézetes akció játék esetleges folytatásának témájában. 2009-ben az EA Patrick Soderlund-ja megerősítette, hogy egy kisebb csapat már rá van állítva a projektre. 2011-ben Gibeau elmondta, hogy a cég még mindig Mirror’s Edge 2 ötleteinél jár és még abban az évben az E3-on közölte, hogy a játék valószínűleg a Frostbite 2-es engine-t fogja használni, ezt idén a DICE Johan Andersson-ja is megerősítette. Egyelőre várnunk kell valami hivatalos bejelentésre mielőtt túl izgatottá válnánk, de a jelenlegi helyzet kedvezőnek tűnik a játék kedvelőinek.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük