anthem

A Mass Effect producere visszatér a BioWare-hez

A BioWare jelenlegi igazgatója, Aaryn Flynn távozik a cégtől, akit az a Casey Hudson vált le, aki az eredeti Mass Effect sorozat producere volt, és még 2014-ben lépett ki a cégtől.

anthem

Aaryn Flynn ma jelentette be, hogy 17 év munka után elhagyja a stúdiót, helyére pedig igazgatói pozícióba Casey Hudson kerül.

Flynn rögtön egyetem után került a BioWarehez, és olyan játékok fejlesztésében vett részt, mint a Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic, és Jade Empire.

Július végén történő távozásáig Hudsonnal közösen dolgoznak majd.

Hudson is nyilatkozott, miszerint a három évvel korábbi távozása karrierjének egyik legnehezebb döntése volt, de szüksége volt a változásra, és egy kis időre, melyet arra használt fel, hogy a új és feltörekvő technológiákban merülhessen el.

„Az elmúlt pár év nagyon meghatározó volt számomra, és volt időm felismerni, mit szeretnék a legjobban csinálni, ami főleg az új technológiákat jelenti,” mesélte. „Most pedig rettentő boldog vagyok, hogy visszatérhetek a BioWare élére, egy olyan stúdióba, amit otthonomnak tekintek.”

A BioWare jelenleg a Mass Effect: Andromeda frissítéseken, és egy új, nyílt világú, félig MMO-n, az Anthem-en dolgozik, mely valamikor 2018. őszén érkezik. Hivatalosan még nem jelentették ugyan be, de lesz új Dragon Age is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük